Hvordan at skære en nabo overhængende buske

December 31

Hvordan at skære en nabo overhængende buske

Egenskaben linjer udpege ejerskab af et bestemt stykke af ejendom. Boligejere plante ofte en række forskellige buske i egenskaben retning at forstærke grænsen og for at lukke i en gård, baseret på landskabsdesign. Når en nabo buske blive overgroet og trænge ind på din ejendom, nærme skæring af deres buske med den forståelse, at busken hører til naboen.

Instruktioner

Dyrknings lokale love eller bekendtgørelser med hensyn til buske, der indgreb på din ejendom fra en nabos yard. Fastlægge potentielle handlemuligheder for, der er tilgængelige til at løse et problem, busk.

Respektive med din nabo til at forklare de tilgroede busk problem. Gang egenskabslinje med din nabo og diskutere deres ønske om at skære buske tilbage, hvordan du vil opnå det, og i hvilken grad.

•Klippe busk som aftalt med din nabo op til ejendommen linje men skære ikke ned på naboens ejendom. Brug god beskæring teknikker såsom trimning i den rigtige tid af året eller sæson baseret på særlige busk. Gøre rent snit med bypass grensakse til fremme af sund vækst.

•Kontakt med nabolaget boligejere foreninger eller grupper hvis din nabo er uvillige til at tillade dig at skære busken. Anmode om medvirken fra Foreningen eller gruppe til at afgøre, om eventuelle begrænsninger eller pagter krænkes.

•Søge rådgivning fra en advokat, især hvis busken præsenterer en potentiel fare. En blind plet, for eksempel, skabt langs en indkørsel i nærheden af en vej kunne resultere i en potentielt farlig situation for dig selv, familie eller besøgende.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com