Sådan oprettes et spisekammer i et ekstra rum

December 31

Sådan oprettes et spisekammer i et ekstra rum

Hvis du har et ekstra værelse i dit hjem, er at oprette en pantry et bæredygtigt projekt. Et spisekammer vil vise sig nyttigt, under den nedskudte økonomi eller på ethvert tidspunkt. Med et reolsystem i sted har du altid nødvendige fødevarer og andre varer på side. Dette betyder, at du vil gøre færre ture til butikker, hvilket sparer tid og penge. Et spisekammer er ikke svært at sætte op og kan kompileres med tiden.

Instruktioner

•Rengør hele rummet. Rydde alt ud. Tørres spindelvæv i loftet. Vaske vinduer, vægge og andre overflader. Feje eller støvsuge og vaske gulvet. Blokere enhver varme udluftninger, som pantries ikke behøver normalt at være opvarmet.

•Skabe i en fryser. Overveje en anden køleskab, hvis du har en stor familie. Kig rundt i huset til at se, om du har nogen ekstra hylder eller kabinetter, der kan placeres i pantry. Køb disse varer, når de er på salg, eller på værftets salg, at spare penge. Rense disse elementer og lade dem tørre grundigt inden i fødevarer og andre varer.

•Kontrollér, en liste over de fødevarer, du spiser normalt. Disse er de elementer, du vil ønsker at bestanden. Tilføje til denne liste enhver plast og papirprodukter du bruger, såvel som rengøringsmidler og personlig hygiejneprodukter. Holde alt på hånden i pantry, så du aldrig løber tør for de varer, du har brug for.

•Kontrollér en slagplan for shopping. Du kan bruge kuponer og shop salg og dollar butikker. Overveje at købe store containere af korn og andre elementer, du bruger ofte, for at undgå behovet for at genpåfyldning hver måned eller to. Begynde strømpe op, langsomt, under din næste shoppingtur.

•Sæt fødevarer på hylderne af mad, og størrelse og type af container. Sætte små dåser suppe i en række på en hylde. Placer større dåser af den samme type af suppe ved siden af rækken for at spare plads. Gemme grøntsager på en hylde og frugter på en anden til at holde dem separat og let tilgængeligt. Har en kurv eller en boks på side krydderier eller andre små emballerede varer.

•Tilføj til dit spisekammer, når du får chancen. Fortsat shop salg, ved hjælp af kuponer når det er muligt. Opbevare fødevarer fra din have. Bevare produktion af konserves, frysning og tørring. Disse forskningsmetoder, ved at læse food præservering bøger eller ved at besøge websteder som PreserveFood.com og det nationale Center for Home opbevaring af fødevarerne. Store producere, at andre give dig så godt. Du skal hele tiden trække ældre emner til fronten og sætte de nyere Tilføjelser til bagsiden af hver hylde.

•Opbevar fødevarer i fødevarer lønklasse beholdere til at forhindre fordærv. Mad grade containere vil holde bugs og mus ud og disse containere udvaskes ikke kemikalier i din fødevareforsyning. Holde dåse eller i glas fødevarer i deres oprindelige beholdere. Gemme små mængder af mad i konserves krukker, hvis det ønskes. Anvende større beholdere til opbevaring af korn og ris.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com