Den bedste måde at fjerne hårdttræ gulv til reparation

January 1

Hvis du reparerer eller fjerner din hårdttræ gulv, er der en række teknikker. Den bedste teknik kræver en metodisk tilgang, samt specialværktøj.

Værktøjerne

Værktøjer til fjernelse af hårdttræ Gulvbelægning er specifikke for hver opgave, der vil opstå under fjernelsesprocessen. For gulvet nærmeste væggen, skal du en "claw hammer", der hjælper dig med at fjerne disse stykker uden at beskadige væggen. Hvis din hårdttræ gulv er klæbet fast til jorden, bruge du opløsningsmiddel og et gulv skraber. Få et koben og en mejsel, som vil hjælpe dig med nysgerrige hårdttræ gulv stumperne op. Endelig, bruge en rundsav til at oprette adgangspunkter for at bruge din koben.

Fjernelse af gamle trægulv

Først og fremmest inspicere den gamle hårdttræ gulv for at afgøre hvilke områder har brug for reparation. Nøglen til at reparere gamle trægulv er at bevare så meget af den intakte træ som muligt. Brug en "springet router" at skære langs enderne af de beskadigede træ stykker, som du vil fjerne. Brug derefter din rundsav til at skære ned i midten af den træ stykke, at skabe et center strip, som du kan fjerne. Brug et stemmejern til at fjerne træ blikfang, og derefter et koben til at fjerne de andre halvdele af den beskadigede trægulve.

Fjernelse af moderne trægulv

Mange moderne trægulv har en "flydende" installationsproces, der involverer installation hvert stykke ind i rillen af tilstødende hårdttræ stykke. De er ofte limet sammen i stedet for naglet til et træ substrat. Reparation af disse gulve kan være ganske vanskeligt. Hvis du vil fjerne en beskadiget stykke, justere din rundsav til at skære omkring 5/8". Skære lige inde i fugen på den tilstødende træ stykke. Brug en mejsel og hammer til at adskille det beskadigede træ fra de nedskæringer, du netop har lavet. Fjerne cut-out stykke og i mindre stykker, der abut træ sømmene. Bruge en router eller slot cutter til at rense det slot, som den beskadigede stykke træ tidligere limet. Du skal oprette en groove eller slot på det nye stykke træ, der svarer til den gamle groove eller slot, og lim de to stykker sammen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com