Hvordan du udskifter en Moen brusebad ventil

January 1

Moen bruser vandhaner bruge en ventil, der svarer til dem, der anvendes i andre bruser vandhaner. Du bør ikke erstatte ventil i en Moen hane for én bestemt til brug i et andet mærke brusebad, selv om de ligner hinanden, da selv den mindste forskel i ventilen kan forårsage vandet til at flyde gennem den bruser faucet forkert. Tag den gamle ventil med til butikken, når du køber en erstatning for at sikre, du finder en, der ser ud præcis som din gamle ventil.

Instruktioner

•Drej off den primære vandventil i dit hus. Tænder en vandhane på et lavere niveau af huset end bruseren, hvis det er muligt, at frigive noget pres tilbage i rørene.

•Tag ud under bruseren vand justeringshåndtaget ved at fjerne skruen enten fra bunden af håndtaget eller under plastic cap i midten af håndtaget. Skub håndtaget ud hane, eller hvis det er fast, klemme et håndtag aftrækker værktøj til bagsiden af håndtaget og drej værktøjets midterposten med uret for at fjerne håndtaget fra vandhanen.

•Grab metal pin på vandhanen ventilen eller i midten af ventilen ved hjælp af et par nål næse tænger. Skub justeringshåndtaget tilbage over ventilen og dreje det mod uret, indtil ventilen kommer ud.

•Skru de nye ventil til vandledningen ved hjælp af dine hænder, så stram ventilen ved hjælp af en skruenøgle. Indsæt den metal pin ind i hullet i den nye ventil.

•Sæt vandkontrol håndtere tilbage på vandhanen og spænd fastholde skruen. Åbn husets primære vandventil og tænde vandhanen for at sikre det ikke lække fra nedenunder håndtaget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com