Iris blomst oplysninger

January 1

Nu et fælles træk for mange haver, iris blomst oprindeligt voksede vilde i de tempererede eller midterste latitude regioner i Nordamerika. Den karakteristiske form af iris blomst inspireret maleri af Vincent Van Gogh og Claude Monet. Dens duft er brugt i mange parfume.

Identifikation

Iris blomsten er let genkendelige med konfigurationen af sine kronblade, som består af tre mindre kronblade i midten af blomsten, der stå oprejst eller lodret og tre større kronblade, der hænger nedad eller hænge på ydersiden. Gartnere henvise til de indre kronblade som "normer" og de ydre kronblade som "falls."

Typer

Over 200 arter af blomster findes i familien iris ifølge North Dakota State University. To almindelige arter er den skæggede og Sibirisk iris.

Størrelse

Iris varierer i højden fra mindre planter, der vokser kun 3 til 11 inches og større sorter, at den gennemsnitlige højder på op til 3 fødder, forklarer North Dakota State University.

Farver

Selvom de fleste mennesker forbinder iris med den farve lilla, kommer blomsterne i familien i en bred vifte af andre farver, herunder hvid, gule, blues og appelsiner. Nogle iris er én fast farve, mens andre har to farver på alle deres kronblade eller har standarder i én farve og forelsker sig i en anden.

Geografi

I USA, rapporterer iris blomster vokser vildt i alle stater undtagen Hawaii, US Department of Agriculture.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com