DIY Hydroponics gratis planer

January 2

DIY Hydroponics gratis planer

Hydroponics er en havearbejde filosofi, der giver mulighed for at få større udbytte end traditionelle havearbejde gør, og det fylder mindre. Fordi rødderne får næringsstofferne de har brug for direkte fra en løsning og en frame holder op anlægget, rødderne ikke behøver at være lige så stor eller har så meget struktur. En af fordelene ved en gør det selv-tilgang til hydroponics er at du kan eksperimentere med design og teknikkerne og foretage justeringer, hvor du ser et behov, snarere end at skulle stole på et kit fra en producent.

Kategorier

De seks grundlæggende kategorier af hydroponics er næringsstof Film teknik, vand kultur, Wick, Ebbe & Flow (oversvømmelse & Drain), drop og Aeroponics. Væge og Ebbe & Flow teknikker er passiv og generelt meget enklere at gennemføre. De andre kan kræve sofistikerede rammer og pumpe systemer, og de er afhængige af elektricitet og tilstedeværelsen af gartneren. Vægen teknik kan indeholde flere planter mens du tager kun et par fødder foran et vindue i en lejlighed, så det er en tiltalende valg for hydroponiske gartnere med begrænset plads.

Gratis planer

Mange websteder udgiver gratis hydroponics planer, så du kan bygge dit eget system. HydroponicsOnline.com tilbyder gratis planer med billeder til at hjælpe dig med at visualisere dit system og hvordan det virker. Hjemmelavet Hydroponics byder også på en række gratis idéer til at hjælpe dig med at komme i gang. Sørg for at du kigger gennem alle de tilgængelige muligheder, fordi en dyrere opsætning ikke er nødvendigvis bedre. Du kan gøre mange systemer på en lille skala med varer, du måske allerede har i dit hus.

Byggematerialer

Du kan eksperimentere med de passive hydroponiske teknikker, der anvender elementer du sikkert allerede har i dit hjem, før du beslutter dig på en stor skala-system. For systemer, der kræver en pumpe, kan du stadig opbygge en lille skala version, før du tager på en stor afgrøde, men du kan have til at investere i en masse PVC rør, samt en pumpe og et badekar for en næringsstof reservoir. Du kan gøre din hydroponics haven for mindre, end det ville koste for at købe en, men der er flere risiko i at investere i disse materialer, hvis du aldrig har prøvet hydroponics før.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com