Sådan Winterize en Plug indløb til en over jorden Pool

January 2

Sådan Winterize en Plug indløb til en over jorden Pool

Når temperaturen falder, er det et klart tegn på, at vinteren er på vej. Når svømning sæsonen er slut, er det tid til winterize dit over jorden pool. Hvis temperaturen i dit område ikke ofte falde under frysepunktet, behøver winterizing ikke at betyde dræning puljen. Men hvis du holde vandet i din over jorden pool du skal passe til winterize pool tilbagevenden indløb. Hvis du er usikker på hvor nogen af delene i din over jorden pool er placeret, skal du kontakte instruktionsbogen.

Instruktioner

•Løsn ansigt ring fra retur-fjorden.

•Træk bolden fra indersiden af tilbagevenden fjorden med fingrene. Bag det og placere det i nærheden af din pool forsyninger i et sted, der vil være let at lokalisere kommer foråret.

•Skub en gummi winterizing stik fast i inlet montering. Winterizing stikket bør komme med din over jorden pool. Hvis du ikke har en kontakt producenten af din pool. De kan sende en til dig, eller anbefale en pool-leverandør, hvor du kan få en. Hvis du ikke kan komme i kontakt med producenten, forsyne hoved til en pulje dig med målinger af bredden af fjorden montering.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com