Sådan foretages fejlfinding af Lennox klimaanlæg

January 2

Lennox mærke klimaanlæg er til rådighed i en række størrelser og med mange forskellige funktioner, såsom Lydisolering, Energy Star rating, energibesparende indstillinger, to-trins køling og selv solenergi strømforbrug. Mens klimaanlæg er bygget til at fungere ordentligt i en langvarig periode med kun sædvanlige pleje og vedligeholdelse, er alle varme og køling apparater omfattet af lejlighedsvise problemer. Hvis dette sker, udfører nogle fejlfinding bestræbelser på klimaanlægget er relativt simpel og kan hjælpe med at identificere problemet.

Instruktioner

•Kontroller klimaanlægget er sluttet til en arbejdsgruppe elektrisk forsyning hvis klimaanlægget ikke er i orden. Erstatte eller nulstille sikring eller afbryder om nødvendigt.

•Tjek for at sikre den elektriske Afbryd tænder enheden er alle vendte til "On" position, hvis enheden ikke fungerer, men har magt.

•Drej klimaanlægget termostaten til en temperatur på under den aktuelle temperatur hvis klimaanlægget har magt, men ikke tænde. Enheden fungerer ikke, hvis termostaten er indstillet på en temperatur over den nuværende omgivende temperatur.

•Tag luftfilter og skyl med koldt vand hvis klimaanlægget ikke fungerer korrekt. Luft tørre filteret helt før du gendanner i enheden. Sikre adgangspanelet front på klimaanlægget er fast på plads og ventilationskanaler på udendørs enheden er fri for græs, snavs eller andet snavs. Rengør efter behov med en ren klud og skyl med rent vand fra en haveslange.

Kortindgangsdør en autoriseret servicetekniker Hvis ovenstående trin ikke løser problemet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com