Hvordan til at udlufte brændeovne

January 3

Hvordan til at udlufte brændeovne

Brændeovne giver en måde at opvarme et rum. Før du køber en, men, planlægge, hvordan til at udlufte røg ud af dit hus. Den bedste måde at gøre dette, hvis du ønsker at gøre arbejdet selv, er at installere rør op gennem skorstenen. Hvis du ikke har en skorsten, så er projektet mere risikable--fordi røret bliver nødt til at passere gennem tag eller en væg. Med varmen i røret går gennem brændbart materiale, brand er muligt, og det er bedre at få en professionel hjælp til installationen.

Instruktioner

•Sæt et varmeskjold bag ovnen. Forankre det på væggen med skruer. Disse skjolde beskytter væggen fra varmen, og tillader dig at sætte ovnen tættere på væggen i stedet for 2 eller 3 fødder væk. Indstille et varmeskjold eller varmebestandigt materiale på jorden såvel som sten, mursten eller fliser.

•Slip brændeovn rør eller isoleret skorsten rør på ventilen åbner på komfuret. Bore-metalplade skruer gennem åbningen stik og røret at vedhæfte dem.

•Skub rør mere på den, der er knyttet, arbejde din vej mod skorstenen. Forbinde dem alle sammen med plademetal skruer. Når du kommer til skorstenen, hvile røret på noget så det ikke bøje eller knækkes. Du vil nu gå på taget til at indsætte rør gå ned i skorstenen.

•Climb en stige med nogen holder den i bunden, indtil du får der. Trække rør op til tag for dig at arbejde med. Bruge et reb og personen på jorden til at hjælpe dig med at få alle dine materialer op toppen.

•Vælg en fleksible rør til at starte røret går ned gennem skorstenen. Du får brug for det i bunden til at forbinde til røret du allerede har installeret til komfuret. Tilslut en sektion af dobbelt - eller triple-lags skorsten rør til det fleksible rør. Skub det ned gennem skorstenen åbning. Gentag ved at forbinde flere sektioner, indtil personen på jorden er i stand til at trække den fleksible rør gennem flue og fortælle dig, når den når røret allerede installeret.

•Skub blinkende på enden af røret, når du har installeret nok til at få hele vejen ned gennem skorstenen. Bore metalplade skruer ind i røret til at forbinde blinkende til det, og bore murværk skruer gennem blinkende og ind i skorstenen til tillægger åbningen. Tilslut en anden del af røret, hvis det er nødvendigt at sikre røret er over tagfladen ved 2 fod eller mere.

•Slip en regn vagt over røret og tillægger rør en mund over skorstenen åbning. Knytte en hætte på toppen, så regnvand ikke falder ned i røret.

•Tilslut flex rør til rør inde i huset når du klatre ned igen og gå indenfor.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com