DIY fransk dør Astragal

January 3

Franske døre opfylder ikke altid sikkert i midten, så kladder ind i dit hjem. I kørsel regn, kan dårligt montering franske døre endda lade vand. Når du er klar til at lukke hullet i din franske døre, installere et astragal, som er en isoleret molding brik, der passer på en af dørene og dækker ethvert rum mellem dem. De er designet til at se ud som om de er en del af døren og vil ikke forringer udseendet af din franske døre.

Instruktioner

•Vælg den dør, der vil have den astragal monteret på det. Vælg den inaktive døren, som kan være den dør, der enten ikke åbnes på alle eller er ikke den dør, der primært anvendes. Identificere hvilken side af døren det største stykke af astragal vises på – det skal være på den side af de franske døre, hvor den primære døren svinger fra dig til at åbne den.

•Measure højde af indersiden af inaktive døren, mellemrummet mellem de to døre når lukket og tykkelsen af døren slutningen. Køb en astragal kit til disse specifikationer, som astragal strimler kan tilpasses til at passe mange dør højder og tykkelser. En forkert montering astragal kan forstyrre hvordan dørene åbne og lukke og ikke kan forsegle knæk i mellem dem.

•Åbn døre så du har fuld adgang til inaktive døren. Kontroller, at støbning del af astragal er på den rigtige side af døren. Hold astragal strip mod døren ende og pressen. Astragal strip vil flex åben og klemme på slutningen af døren. Tryk på hele vejen ned på stribe, indtil det er helt på.

•Locate skruen huller og drive kit skruer ind i døren. Skrue dem i indtil toppen er flugter med astragal strip at undgå interferens med åbne og lukke dørene.

•Skub plastik indsætte strip i kanalerne i astragal at dække skruer og giver et rent udseende finish. Teste dørene et par gange at sikre en god pasform og at kontrollere, at der er nogen huller mellem dørene.

Tips & advarsler

  • Hvis dine døre er lavet af metal, skal du bruge en metal borehoved af højhastighedstog carbine for at gøre pilot huller til skruer, før du indsætter dem.
  • Astragals kommer i mange forskellige farver, så Bestil en til at matche din franske døre. Hvis du ikke finder et match, en komplementære farve fungerer undertiden, og du kan male døren trim til astragal farve.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com