Sådan køber du tomatplanter i Bulk

January 3

Sådan køber du tomatplanter i Bulk

Tomater er blandt de mest populære frugter og grøntsager, der dyrkes i en have. Af denne grund vælger nogle gartnere at fokusere udelukkende på tomater, som kan dyrkes i en åben have, drivhus eller plante inde i eller langs kanten af et hus eller lejlighed. En enkelt tomatplante kan producere op til 25 pounds af tomater afhængig af tomatplante, som du vokse og kvaliteten af pleje det modtager. Landbrugere, der vælger at dyrke tomater normalt dyrke dem i åbne marker eller i drivhuse. De køber planter som "plug plante" planter, der kan placeres direkte i jorden. De fleste landmænd køber deres stiklinger i bulk.

Instruktioner

•Indstil den metode, du ønsker at bruge til at dyrke din tomater. Brug aldrig en række tomat i et drivhus, hvis sorten blev udviklet til friland produktion. Drivhus tomater er udviklet for at trives under lavere lysforhold og højere tryk der sygdom.

•Decide hvis du planlægger at vokse praecise eller ubestemt sorter af tomat. Praecise tomater er mindre og mere kompakt og bære frugt før end en ubestemt tomat. Men ubestemt tomatsorter kan leve for tre måneder længere og vil producere mere frugt. Praecise sorter er praktiske til dyrkning af drivhusgasser eller til dyrkning i nordlige klimaer med kortere somre. Ubestemt sorter er gode tomater til friland produktion i de sydlige regioner af landet.

•Vælg mellem hybrid eller heirloom tomatplanter. Hybride planter er specielt udviklet til særlige kendetegn, såsom tørke - eller varme-tolerance, eller at være resistente over for skadedyr, mug og jord-bårne sygdomme. Hvis du plante flere tomat afgrøder i samme jord eller i drivhus, kan hybridsorter være et praktisk valg for dig. Men nogle tomat købere foretrækker smagen af arvestykke tomater, som kan gøre dem mere rentable.

Kortindgangsdør din lokale county udvidelse tjenester til at opdage de anbefalede tomatplanter for dit område. Mange stater har programmer til at udvikle hybrider, der er tilpasset deres særlige område. For eksempel, tomatplanter udviklet i Texas og Florida er mere tørke - og varme-tolerant og vil producere tomater i den varmeste del af sommeren. Tomater udviklet i Oregon vokse godt i kølige områder, hvor sommernætter kølige.

Kortindgangsdør din lokalt ejede havecenter til at spørge, om de vil vokse bulk tomat stik for dig. Lokalt ejede mange havecentre vil vokse bulk stik sammen med de planter, de vokser til at sælge gennem deres væksthuse. Du skal placere en ordre på bulk plug tomatplanter i forvejen så Havecentret kan plante tomat frø og give næring til planterne i stik på det korrekte tidspunkt. Du kan være forpligtet til at betale for ordren på forhånd.

•Søge på internettet for en transplantation company, der har specialiseret sig i at sælge frø eller plug tomater. Disse virksomheder vil skibet planter til dig i god tid inden plantning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com