Hvad pesticider fungerer bedst på møl?

October 17

Møl bider ikke og spredes ikke sygdommen, så de ikke risikerer at du eller din familie. De kan være gener, dog, og afhængigt af hvilken type af møl invaderer dit hjem, kan du se problemer i enten dit spisekammer eller dit skab. Pesticider kan hjælpe dig med at kontrollere nogle møl.

Møl

Voksen måltid møl fodre ikke, men deres larver gøre. De vil indgå på tørrede fødevarer som korn, Gold pet næring og nødder. De indtaster normalt hjem inde angrebne fødevarer. Du vil højst sandsynligt spot voksne flagrede omkring dit spisekammer eller se gjorden efterladt af larver i din mad. Tøj møl voksne bor i skabene og lofter hvor uldne eller pels varer opbevares. Deres larver lever af lagrede trøjer, løber og frakker, ødelægger dem med spredte, bittesmå huller.

Pesticider

Pesticider er upraktiske til brug med måltid møl; der er for meget risiko for kontaminering af fødevarer i dit spisekammer. Fryse angrebne fødevarer at dræbe møl, derefter kassere det. At fjerne de berørte mad vil slippe af angreb. Tøj møl, bruge pesticid paradichlorobenzene eller FBF. Det er dødelig for møllene som æg, larver og voksne og vil udrydde alle faser af en infestation. Dichlorvos, eller DDVP, er også effektiv mod møl.

Brug

Paradichlorobenzene er tilgængelig i krystal eller flake form. Ryst FBF flager i et skab, hvor du har set tøj møl eller deres larver. Scatter FBF på og du vil beskytte under elementerne i uld og pels. Dichlorvos kommer i lange strimler, ideel til at hænge i skabene. Bruge det til den øverste del af et lagerområde, hvor du ikke kan bruge FBF flager. Begge pesticider vil begynde at dræbe møl straks.

Overvejelser

Holde børn og kæledyr væk fra de pesticider, som du bruger til at dræbe møl. For at reducere din familiens eksponering for kemiske insekticider, når møllene er døde, skal du bruge andre midler til at forhindre en fremtidige angreb. Opbevare mad i lufttætte beholdere og omhyggeligt undersøge alle nye tørrede fødevarer, at du bringer ind i dit hjem. Bruge klar, lufttæt plastbeholdere til at gemme dine uldne eller pels emner. Inspicere dem omhyggeligt før du sætter dem i en beholder skal være sikker på, at ingen møl eller larver gå med dem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com