Abrikos træer med utætte Sap & døde grene

January 3

Abrikos træer med utætte Sap & døde grene

I nogle dele af landet lider abrikoser af en bred vifte af sygdomme. Kolde, våde vintre og dårligt drænet jord kan understrege træet og skabe et miljø, hvor svampe og virus organismer trives.

Utætte Sap

SAP emerging fra barken kaldes gummosis og det har en række årsager. Hvis der er små huller i barken, navnlig omkring bunden af træet, er et insekt kaldet en soegeren synderen. En systemiske insekticider vil tage problemet. Hvis sap oozing fra synlige revner i barken, kan en sygdom som bakteriel fordærve være årsagen.

Døde grene

Døde grene er mest almindeligt forårsaget af kolde skader. En langvarig periode med kolde nætter kombineret med varmere dagtimerne temperaturer kan forårsage bark og træ til at splitte. Et forår beskæring vil fjerne de fleste af skaderne. Sygdomme såsom bakteriel fordærve, root rot og phytopthera vil forårsage lemmer og grene til at dø. At identificere sygdommene kan være problematisk, men landbrugs udvidelse kontorer i hver stat har trænet og nyttige plante patologer om bord, der nyder at hjælpe hjem gartnere.

Sygdomsforebyggelse

Den bedste kur er forebyggelse. Vælg et websted for abrikoser med veldrænet jord og vælge en række med kendte sygdomsresistens. Læ tørring vinter vind, og give træet fuld sol og rigelig sommer vand for at sikre det ikke understreges. Rydde op i alle beskæring vragrester hvert år og desinficere grensakse med alkohol før trimning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com