Hvordan du holder din Rose i at glide af søm

January 3

Frosting roser er en klassisk og festlige blomstre på kager og cupcakes. Brug af en rose eller blomst nail værktøj gør processen med at danne og derefter overføre de færdige blomster til kagen overfladen lettere. Fordi steg negle har tendens til at være en glat, kan poleret plastik eller metal på den arbejdende overflade, hvis frosting ikke er forankret og påføres neglen ordentligt, det smutte ud før du er klar til at gøre det. Et par grundlæggende tips kan hjælpe dig med at holde glasur rose på neglen, mens du arbejder.

Instruktioner

•Kontrollér glasur opskriften af dit valg meget stiv. Du ønsker glasur virksomheden nok, så når det er PEB på neglen, det holder sin oprejst form, nøjagtigt som placeret og ikke liste eller bøje over på alle.

•Wash og tør din rose nagle grundigt før brug, således at frosting kan greb neglens overflade direkte. Efter vask i varmt vand eller opvaskemaskinen, tillade søm til at køle ned, da selv en lille varme vil smelte frosting og få det til at glide ned af neglen.

•Hold søm mellem tommel- og indeks og langfingeren på den tynde stilk. Holde negle overflade opretstående og niveau. Vippe overfladen af neglen skaber en tyngdekraft træk på prikken, fjerner dens under støtte og forårsager glidende af frosting rundt eller ud af neglen.

•Flyt bevidst når du arbejder med din steg søm og glasur. Afstå fra rykvise bevægelser, såsom svinge omkring at besvare telefonen, som dette kan Skift frosting på neglen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com