Sådan får du Rust fra værktøjer

January 4

Sådan får du Rust fra værktøjer

Værktøjer er i ethvert hjem handyman stolthed. Hjem og bilindustrien reparationer er meget enklere, når du har det rigtige værktøj til jobbet. Værktøjer er en investering, og som sådan, du ønsker at beskytte dem. Værktøjer, der udvikler rust længe ikke og er til tider ineffektive i at gøre jobbet. Heldigvis at få rust fra værktøjer er en simpel opgave. Rust fjernelse proces afhænger i høj grad på mængden af rust på værktøjet.

Instruktioner

•Hvis der er kun lidt rust på værktøjet, børste det med en stiv rustfrit stål pensel. Børste i retning af længden af værktøjet. Tør værktøjet rent med en tør klud til at fjerne støv.

•Spray store områder af overfladen rust med en gennemtrængende smøremiddel eller linolie. Tillad smøremiddel til at arbejde i 10 minutter. Børste som nødvendigt med stål pensel, og tør den overskydende lubrikant og rust med en tør klud.

•Hvis værktøjet har omfattende rust, suge det i en opløsning af kemiske rust remover ifølge etiketten på dåsen. Dette er kun for dykkede værktøjer såsom stikkontakter, skruetrækkere og skruenøgler. Placer ikke værktøjer som paler i den kemiske rust remover, da dette forårsager de indre mekanismer til at forværres. Efter iblødsætning, skyl værktøjer i varmt vand og tør den af med en klud.

Tips & advarsler

  • Tør værktøjer med en ren klud efter hver brug for at forhindre rust.
  • Undgå at bruge sandpapir til at fjerne rust. Sandpapir kan forårsage alvorlige ridser på dine værktøjer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com