Hvid Bird of Paradise plante pleje

January 4

Hvid Bird of Paradise plante pleje

Den hvide Bird of Paradise er også kendt som kran blomst eller Nicolai. Bird of Paradise blomst kommer i mange farver og ligner en fugl i flugt, deraf navnet. De vokser godt udendørs i varmere klimaer i Californien og Florida, men gøre en dejlig indendørs stueplante så godt. De ikke kan tåle temperaturer under 24 F. Dette anlæg vil vokse til højder af 3 til 5 fødder.

Plantning

Plante din hvide Bird of Paradise i frugtbar jord og mulighed for god dræning. Den øverste del af rodklumpen skal være selv med linjen jord i potten.

Solen krav

Den hvide Bird of Paradise behov delvis sol til fuld blomstrer og en god højde. Selv om de vil vokse i fuld sol, bliver blomstrer og plante mindre.

Vanding

I de første seks måneder, jorden behov ordentlig fugt--ikke tillader det at blive for tørt eller for klæg. I de varme sommermåneder vand det regelmæssigt. I vintermånederne, Tillad jord til at blive næsten tør mellem vanding.

Gødskning

Befrugte hvid Bird of Paradise hver tre måneder i den varme vækstsæson. Organisk gødning eller kommercielle produkter kan bruges. Anlægget vil ikke blomstre, indtil det er et par år gammel, men en sund ældre anlæg kan have mange blomstrer hvert år, og den blomstrer, når det er skåret for blomsterarrangementer, sidste op til to uger.

Vedligeholdelse

Undgå at lade døde blade og blomstrer ophold på anlægget. Fjerne dem at afskrækker væksten af svamp og holde denne tropiske plante smukke udseende.

Skadedyr og sygdomme

Skadedyr er normalt ikke et problem med den hvide Bird of Paradise plante. Hvis du problemer med larver, bladlus, skalaer eller leaf spot sygdom, vil kommercielle produkter nemt slippe anlægget af problemerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com