Skygge planter til sommerfugle

October 19

Skygge planter til sommerfugle

Plantning butterfly-venlige planter er en dobbelt velsignelse til din have. Ikke kun gøre du kommer til at nyde de tiltrækker sommerfugle, men du også komme til at nyde den blomstrer, som tiltrækker sommerfugle. De fleste sommerfugl planter som lyse eller filtreret solskin, men et stort antal vil tolerere eller endda trives i skyggen.

Sky Blue Aster

Sky blue aster er en skygge-tolerant plante, der tiltrækker en bred vifte af sommerfugle herunder svovl, hvid og perle Halvmåne arter. Denne plante har en lys grøn, lige stængel, der vokser op til en tæt klynge af blomster. Anlægget står mellem 18 inches og 3 fod høj og har blomster med fine blå kronblade og gule Centre. Det blomstrer i op til to måneder begynder i sensommeren. Det kan vokse i en vifte af jordbundsforhold og tørke tolerant.

Blank Abelia

Blank abelia er en populære sydlige busk med en længe blomstrende sæson. Selvom blank abelia foretrækker sol, er det ganske skygge tolerante. Det blomstrer i maj med klynger af trompet formede blomster i hvid eller pink, og fortsætter med at blomstre indtil efteråret. Ud over at tiltrække sommerfugle, vil blank abelia også trække kolibrier i din have. Den kan vokse op til 6 fod høj og lige så bred, afhængig af arten. Det foretrækker fugtig jord, men kan tilpasses.

Jewelweed

Jewelweed er en ideel sommerfugl anlæg til dyb skygge. Denne 2 - til 5-mund-høj plante har små, hængende blomster i en vifte af farver med frø, der vil poppe ud hvis rørt. Det foretrækker meget fugtig jord og er almindeligt forekommende vokser langs creek senge. Foruden tegning sommerfugle, vil jewelweed også tiltrække sommerfugle. Saften fra planten kan også bruges til at lindre hudirritation og forebygge udbrud fra gift vedbend, gift eg og brændenælder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com