Hvordan man laver en sommer balkon

January 5

Hvordan man laver en sommer balkon

Altaner tilføje ekstra beboelig plads til et hjem samtidig med at fordelene ved frisk luft i en afslappet indstilling. I modsætning til en screenet veranda eller delvist overdækket terrasse, en balkon er fuldt eksponeret for elementerne og miljøet, men sommermånederne er en særlig ideel tid til at nyde sådan en plads. Uanset om din balkon er små eller sprudlende, med de rigtige møbler og tilbehør, din sommer balkon vil hurtigt blive en særlig plads til getaways, lige uden for døren tilbage.

Instruktioner

•Plant blomster, der vækker følelsen af lugten og synet. Placer Potter af lavendel, gardenias, mynte eller duftende pelargonier i koordineringen af plantageejere på balkonen. Andre duftende muligheder at overveje er jasmin, roser og fresia. Brug krukker af enårige for at indgyde balkonen med farve.

•Opret en skærm af vining planter ved at fastgøre planter til et espalier eller en væg.

•Sæt et lille bistro bord til spisning og oprette en separat opholdsområde til afslapning eller samtale. Accessorize stole med puder og sæde puder i en lys, sjov mønster, der repræsenterer sæson af sommeren.

Hæng festlige lanterner, streng lys eller papir lanterner i et sjovt mønster for et strejf af sjov måde med en funktion af belysning i aften.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com