Hvordan man Refinish hårdttræ gulv med vandskader

January 5

Hvordan man Refinish hårdttræ gulv med vandskader

Vandskader på et trægulv altid påvirker ikke den strukturelle integritet af gulvet, men det vil ødelægge den skinnende finish og misfarve træet nedenunder, generelt mørkere det i mønster af vandet. Hvis gulvbrædder rådner op, kommer op eller på anden måde fysisk beskadiget, du bliver nødt til at gøre nogle alvorlige gulvet reparation og bør overveje at hyre en professionel. Men hvis skaden er bare at finish af gulvet, og bestyrelserne er i anstændig form, kan du refinish.

Instruktioner

•Kontrollér, at der er ingen søm hoveder eller andre forhindringer, der stikker op fra gulvet før du begynder slibning. Indlæse gulv slibemaskine med heavy-grade sandpapir. Begynde at slibning i et fjerne hjørne af værelset, arbejde din vej. Flytte sander i lange, langsomme strøg med korn af træ, indtil den blanke glans er væk fra gulvet.

•Sweep gulvet grundigt at fjerne resterende støv. Genindlæse sander med medium-grade sandpapir og gå over gulvet igen. Denne gang, arbejder du for at tage det øverste lag af træ til at komme forbi de misfarvede lag på det beskadigede område. Sand indtil du bare ned til nøgne træ, og de beskadigede og ubeskadigede områder ser det samme.

•Sweep og rengør gulvet grundigt. Sætte på din gummihandsker. Shake og åben kan af pletten. Arbejder inden for nogle få firkant feet, generøst børste plet på gulvet. Lad det sidde i et par minutter og derefter tørre overskydende pletten med et stykke køkkenrulle. Fortsætte indtil hele gulvet har været plettet. Lad det tørre natten over.

•Åbn kan af polyurethan glans og forsigtigt røre. Start i det fjerneste hjørne af rummet, forsigtigt børste glans på gulvet i langsom slagtilfælde, efter korn af træ. Hvis bobler form, langsomt træne dem med børsten. Fortsætte indtil hele gulvet er dækket. Lad det tørre natten over.

•Buff overfladen af gulvet forsigtigt i hånden, ved hjælp af fine-grade sandpapir. Buff lige nok til at sløve glans af glans. Dette giver mulighed for den anden frakke af glans at holde. Grundigt rense støv fra gulvet. Anvende den anden frakke af glans på samme måde som først. Lad tørre natten over og anvende en tredje frakke af glans, hvis det ønskes.

Tips & advarsler

  • Være flittig om clearing væk støv mellem anvendelse af glans.
  • Sørg for værelse er godt ventileret før ved hjælp af pletter og skygger. Gulvet sanders med cirkulære, roterende pads kan alvorligt skade dit gulv hvis du ikke ved hvordan man bruger dem, så sørg for din lejede sander er den rektangulære vibrerende stil.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com