Hus rengøring værelse tjekliste

October 19

Hus rengøring værelse tjekliste

Det er klogt at følge en detaljeret checkliste til rengøring hver værelse på et konsistent grundlag. En detaljeret rengøring kræver tid og kræfter. Det er bedst at forskyde tidsplanen så kun flere værelser på et tidspunkt bliver rengjort. Detaljeret rengøring kan gøres så ofte som nødvendigt, men typisk, når hver to uger ud over daglig rengøring, er tilstrækkelig. Planlægge værelser skal rengøres efter eget valg.

Alle værelser

Disse generelle rengøring opgaver udføres i alle værelser, når rum er planlagt for en detaljeret rengøring. Afstøvning vindueskarme, vil fodlister, lamper og pejs samt lofter placere at snavs på gulvet for at støvsuges senere. Polske møbler og træværk. Fjern alt fra hylder og polere dem. Vakuum tæpper, vaske og polere gulve. Tøm wastebaskets og rengør efter behov. Rens grundigt omkring dørhåndtag og lyskontakter.

Stue, spisestue og gangarealer

Stue, spisestue og gangene er hvor gæster samt familien tilbringer en masse tid. Ud over den detaljeret rengøring, der gælder for alle værelser, rene forsiden og bagsiden af alle elektroniske udstyr, støv og polerer alle billeder, tingeltangel, vaser og ure. Rene persienner ifølge producentens anvisninger og rengøre og polere windows. Vaske planter som krævet og flytte møbler et stykke ad gangen før rengøring af gulve. Vakuum alle møbler og spot rense efter behov.

Badeværelse og soveværelser

Begynder i badeværelset med den fælles detaljeret rengøring tjekliste, der gælder for alle værelser. Ren Brusevægge af hårdt vand oprustning og vaske badeforhæng hvis det er muligt. Krat og desinficere badekarret. Toiletter har brug for særlig opmærksomhed. Ud over rengøring dem når det er nødvendigt, er en detaljeret rengøring og desinfektion afgørende mindst hver anden uge. Krat vasken og rengør alle frysere og spejle. Krat fliser vægge, ren og desinficere badeværelsesgulv og polske alle chrome eller metal.

Køkken

Følg retningslinjerne for alle værelser men give særlig opmærksomhed til køleskabet ved at fjerne alt, vaske ud indvendigt grundigt og derefter erstatte kun de spiselige fødevarer, hvis udløbsdato ikke er nået. Efterlad ikke fødevarer fjernet fra køleskab ud af køleanlæg i mere end 30 minutter. Krat og desinficere vasken og bruge en kommerciel fabrikat at rengøre og desinficere skrald bortskaffelse. Krat og desinficere counter tops, back-stænk og vægge. Rengøre og desinficere alle apparater. Skærebladet på dåseåbner bør rengøres efter hver brug og detalje-renset på dette tidspunkt. Ren off toppen af køleskabe, frysere og hvor støv og snavs kan indsamle ubemærket eller falder i mad og fungere som et hjem for rotter og kakerlakker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com