Naturlige måder at rense en barnlille Pool

January 5

Naturlige måder at rense en barnlille Pool

Du kan rense en barnlille pool uden brug af skrappe kemikalier. All-naturlige rengøringsmidler arbejde for at fjerne alger pletter og afskum oprustning uden at skade børns hud eller miljø. Barnlille pools kommer i hårdt plast og oppustelige sorter. Hver af disse typer kommer i forskellige designs. Design af din barnlille pool kan spille en rolle i hvordan du går om rengøring puljen. Barnlille pools med sømme er sværere at rengøre end puljer uden.

Bagepulver

Bland bagepulver med vand til at danne en pasta, og Påfør pastaen til barnlille pool med en soft-strittede krat pensel. Tillade pasta til tørre på pool parter, og skyl det ned med en haveslange. Bagepulver er harmløs, så fortvivl ikke, hvis lidt af pasta rester forbliver i puljen. Til vanskelige pletter kan du nødt til at bruge lidt ekstra tid skrubbe.

Hvid eddike

Mix 1 qt. af hvid eddike med 1 qt. af vand i en 2-gallon spand. Brug en blød svamp til at dyppe i opløsningen, og krat pool med på svamp. Klemme svamp i sømmene af pulje til at få de svære at nå områder. Hvid eddike lugter ikke så meget som andre typer af eddike og desinficerer som det renser. Krat swimmingpoolen en gang, skyl det og krat det igen. Skyl efter hver skrubbe indtil poolen er ren igen.

Citronsyre

Klem saften ud af flere citroner i en lille spand, og hæld citronsaft gennem en kaffe jorden si i en sprayflaske. Spray barnlille pool med citronsaft for at slippe af med nogen kalk-skala indskud. Syre i citroner fungerer som en calcium opløse agent. Gælde saft til poolen fra direkte sol at det fordamper. Tåge poolen gentagne gange i 10 minutter, krat og skyl.

Salt

Opløs 1/2 lb. salt i varmt vand, og hæld den salte løsning i barnlille pool fuld af vand. Rør vandet i poolen, og lad den salt sidde i puljen for 24 timer. Brug en klud til at skrubbe poolen, og dumpe vand ud. Skyl barnlille pool med en haveslange, og slange fra området hvor du dumpet salt til at fortynde det. Nogle planter nyde ikke en masse salt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com