Når & hvordan man kan skære ned asparges planter

October 20

Friske grønne asparges fra haven er en af sommerens kulinariske delikatesser. En havejordstykket af asparges kan høstes løbende fra foråret gennem midsommer. Et sted i fuld sol med vind beskyttelse og godt afdrypning jord er ideel til denne delikate grøntsager. Asparges vokser fra flerårige kroner, der går i dvale om vinteren. I foråret opstår nye vækst. Et vigtigt aspekt af voksende asparges er høsten og efter høst pleje.

Instruktioner

•Harvest asparges spears når de er 7 til 9 inches høj; Dette kan ske i hele vækstsæsonen. Brug en skarp kniv og skær spears på linjen med jord. Høste spears, når spidsen af asparges er stadig tæt tillukket, før de begynder at åbne.

•Afbryd høst i midsommer når tre fjerdedele af alle asparges stilke er mindre end 3/8 tommer i diameter, ifølge Ohio State University udvidelse Program. Når stænglerne bliver tynde betyder det, at anlægget skal lægge mere energi i rodsystemet.

•Klippe ned asparges planter i sensommeren eller begyndelsen falde efter den sidste høst. Brug en kniv til at skære alle stilke på linjen med jord. Lad ikke nogen stående da det giver mulighed for angreb af asparges Bille, ifølge Ohio State University forlængelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com