Sådan installeres en Waveless madras & Cover

January 6

Installation af en vandseng kræver pleje at sikre at madrassen ikke modtager punkteringer fra sengeramme eller skruer. Installere en waveless madras med en dækning kræver også, at de to halvdele af forsiden linje op, når du fylder madrassen med vand. Overtræk til waveless madrasser har en bunden halvt, tillægger den øverste halvdel med en lynlås. Samlet, installation af madrassen er generelt det samme som en standard vandseng.

Instruktioner

•Dæk rammen parentes at sikre skruer med strimler af gaffatape. Dette hjælper med at forhindre enhver skruehoveder fra punktering af waveless madras i tilfælde af, at de bliver løs over tid.

•Lay den nederste halvdel af lynlåsen dække på vand sengeramme. Juster hjørner og sider af dækslet med i hjørnerne og siderne af rammen.

•Installer bed vandvarmeren ifølge producentens anvisninger. Generelt lå varmelegeme måtten fladt på bunden af vandsengen base, at sikre, at det ikke skrævende en søm mellem brædderne. Indsæt varmelegeme netledningen gennem hullet i hjørnet af sengeramme at tilslutte det, når du installerer waveless madras og dækning.

•Unfold vandet seng sikkerhed liner og sætte det op inde i vandseng rammen. Sikkerhed linje har fire halvfaste vægge, der passer til mod indersiden af vand sengeramme, med en plastik foring, der ligger fladt på bunden af rammen vandseng. Når lineren er på plads, skal du sikre bunden dækker lynlåsen peger opad langs hele kanten af sengen mellem sengeramme og liner.

•Sæt den waveless madras i liner inde vand sengeramme. Hjørnerne af waveless madrassen bør være i hjørner af rammen, med fyld dyse peger opad og ved foden af sengen. Nogle waveless madras fabrikanter har to ventiler i stedet for én.

•Tilslut et haven slange til en køkkenarmatur. Fyld vandseng ifølge de instruktioner, der kommer med fyld kit. Hver fyld kit, der kommer med en madras er forskellige, afhængigt af producenten. Generelt er der en adapter, som du skrue ind i enden af haven slange.

Træk waveless madras fyld dyse op, så det stikker ud fra madrassen. Fjerne dysen cap og passe Slangeadapter ind i fyld dyse. Hvis du har to dyser, træk anden, og Fjern hætten. Den anden dyse er en air release.

•Fortsæt påfyldning waveless med vand indtil toppen af madrassen er selv med i toppen af sengeramme. Sluk for vandet og fjerne netværkskortet fra fyld dyse. Erstatte fælles landbrugspolitik på udfylde ventil og tryk ventilen i madrassen, hvis du har en separat luft ventil. Hvis du kun har en enkelt ventil, Luk det ikke på nuværende tidspunkt.

•Spørg en hjælper til at holde dysen opad, mens du trykker på luften ud af madrassen. Placere et kosteskaft på tværs af den waveless madras i spidsen af sengen. Tryk ned let og flytte håndtaget ned på længden af madrassen. Luften vil udvise gennem dysen. Gentag denne procedure, indtil al luft er ud af den waveless madras. Placer hætten på dysen og skubbe dysen i madrassen.

•Find udgangspunkt for lynlås på det ene hjørne af den nederste dæksel sider. Placer topdækslet på sengen med lynlås på den begyndende hjørne. Zip to dækker sammen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com