Tips om pleje af granitbordplader

October 21

Granit er varme, pletten og ridsefast og så holdbare det kan overleve livet i dit hus. Granit kan være lav vedligeholdelse med den rette pleje. Granit er en vulkansk rock med swirls og pletter forårsaget af mineraler, der blev fanget af den afkøling rock. Dette gør hvert stykke af granit særskilte, tilføje visuelle interesse for din bordplader eller gulvbelægning.

Forsegling granit

Granit er en porøs sten og skal være forseglet med en vandbaseret opløsningsmiddel. Bruge en sealer beskytter stenen fra mindre pletter, skrammer og ridser og giver dig lidt ekstra tid til at tørre op spild. Brug den samme sealer konsekvent. Hvis du holder skifte fangere, kan du reducere den beskyttelse, de giver til dine tællere.Fangere vil være nødvendigt at genanvendes med jævne mellemrum. Brug en blød klud til at anvende sealer, vente 24 timer og derefter anvende en anden frakke.Ved hjælp af en granit polsk vil give ekstra beskyttelse samt gøre dine tællere, lyse og skinnende. Disse kan anvendes ugentligt eller månedligt afhængigt af mærket. Ligesom sealere, vil du anvende polish med en blød klud. Tillad den polske tørre og derefter buff med en ren, blød klud.

Daglig pleje

Den vigtigste ting du kan gøre for at holde din granit søger nye er at tørre op spildt væske straks. Mens sealer og polsk give en vis beskyttelse, medfører en flydende spill, der får lov til at sidde på granit farvning. Brug en blød klud eller svamp til at absorbere væske og en tør, fnugfri klud til at buff spot tør.Støv dit granitbordplader dagligt med en blød klud eller duster.Bruge en sten renere eller en mild sæbe med en neutral pH for at vaske granit. Brug en fugtig svamp eller blød klud til at anvende renere; fjerne alle spor af renere med vand. Altid buff tør med en blød klud for at undgå vand pletblødning.Bruge Bordskånere eller coastere til varme gryder og briller. Selv om granit er varme bevis, over tid varmen kan misfarve overfladen og pander og briller direkte på granit kan forårsage ridser.Hvis du finder en plet eller chip på din granit bordplade, kontakt fagmanden sten pleje for at reparere skaden.

Hvad man ikke skal bruge

Granit er en slidstærk overflade, men der er nogle produkter, som ikke bør anvendes på granit.Undgå at bruge granit som en skærefladen, som kniv slag vil i sidste ende mar overflade, så pletter til form.Undgå grovkornet sæber og rengøringsmidler og brug ikke slibende svampe eller ståluld. Alle vil forårsage ridser og grubetæring af overfladen.Gør ikke brug sure rengøringsmidler--rengøringsmidler, der indeholder eddike eller citrus.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com