Hvordan at slippe af Spider mider med træ aske

October 21

Brug træ aske til at dræbe spider mider på roser, blomster og andre planter. Denne flydende træ aske er uskadelige for dine planter, men dødbringende til spider mider. Vær sikker på ikke at bruge Aske rundt om planter, der gør bedst i sur jord som Rhododendron, azalea, kalmia, heder og heathers, magnolier, liljer, kartofler og blåbær, da det er allerede surt og træ aske kunne eventuelt give jorden for meget syre.

Instruktioner

•Anvend en skovl til at fylde en spand med en skovl eller to af træ aske fra en brændeovn eller lejrbål. Gøre denne udendørs, fordi det bliver rodet. Asken skal være brændt træ aske, som er en god kilde af kalium. Brug ikke aske fra malede eller behandlet træ.

•Tilføj et par løg skræller eller løg til spand og rør blandingen sammen hvis du gerne vil have en ekstra ingrediens for at gøre denne te endnu mere potent og arbejde bedre til at dræbe spider mider.

•Fyld spanden med vand ved at hælde det over de træ aske. Lad denne sidde for et par dage. Du vil lave en te, der vil hjælpe slippe af spider mider, der skader din smukke roser og planter. Denne blanding vil også afskrække snegle.

•Udtøm vand ud af de træ aske i en anden spand efter de tre dage er gået. Dette vand er nu et træ aske te. Hæld det rundt dine roser, blomster og planter og sørg for at hælde det over deres blade, også.

•Gentag programmet efter hver regn men aldrig anvende mere end en gang om måneden på dine planter, roser og andre blomster.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com