Det bedste tidspunkt at plante tulipanløg i Wisconsin

January 7

Det bedste tidspunkt at plante tulipanløg i Wisconsin

Tulipaner kommer i næsten alle farver undtagen ægte sort. De er en af de første forårsblomster til at blomstre, og engang plantede, kan være flerårige. I Wisconsin, få tulipanløg og alle spring pærer plantet i efteråret.

Plantning tid

Forårsblomstring herunder tulip bør plantes i Wisconsin i sensommeren til tidlige efterår. Nord land gartnere rådgive plantning seks uger før efteråret frost, hvilket betyder løg bør plantes i begyndelsen af August i Wisconsin.

Betydning

Blomsterløg om foråret får plantet i efteråret på grund af deres livscyklus. Pærer forbliver hvilende hele sommeren og begynder at sende rødder når jordtemperaturer nå 50 F. plantning i sensommeren eller efteråret sætter løg i jorden i slutningen af deres vækstdvale når de kan begynde at vokse.

Plantning

Tulipaner skal plantes 4 til 6 inches fra hinanden i jorden for at sikre korrekt afstand. Plant blomsterløg tre gange så dybe som de er lang. Dække tulipanløg med 2 til 4 inches af muld til at undgå frostskader, derefter fjerne barkflis i det tidlige forår, så planterne kan vokse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com