Økologisk figentræet pleje

January 7

Voksende figner økologisk er overraskende let på grund af arterne, der kan tilpasses. Figner kræver et minimum af pleje og kun har nogle behov, der skal opfyldes for at vokse godt.

Plantning

Plantning site skal være veldrænet. Figner vil tolerere en bred vifte af jord, men våd jorden vil dræbe dem. Dårlig jord er faktisk at foretrække til frugtbar jord. Rich plantning medier vil forårsage fig til at producere rigelige blade og top vækst men lidt eller ingen frugt. Løsne rødderne godt før plantning og sørg for, at træet er på samme plantning i hul, som det var i puljen. Fast jord let og vand i brønden. Figner vil tåle tørke, når dette er stiftet, men i de første to år af vækst tjekke jordfugtighed regelmæssigt i sommer. I cool-sæson områder, skal du vælge sorter som Hardy Chicago, der pålideligt vil bære frugt.

Basisk jord

Figner foretrækker en alkalisk vækstmedium. Syre jord vil påvirke frugtsætning endnu mere end en alt for rig. Tilføje kalk i foråret vil løse problemet. Drys en 8-12 tommers band af gartneri kalk omkring stammen, gentage hvert år i sur jord områder.

Beskæring

Root beskæring kan forårsage en tidligere frugtesløse træ at begynde bærende. Drive en skovl lige ned gennem rødderne, lidt inden for linjen drop af fig. Drop linje er den samlede baldakin diameter. Roden konstriktion og beskæring tilskynder frugt dannelse og gør den øverste vækst mindre energisk. Baldakinen kan beskæres i foråret. Fjern døde eller brækkede grene og tynde ud tykkere vækst, modning frugt nuancer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com