Hvordan man laver en streng espalier for Pole ærter

October 22

Hvordan man laver en streng espalier for Pole ærter

Pole bønner eller klatring streng bønner, drage fordel af ejerkrav, tilskynder og bistår lodret vækst. I modsætning til bush bønner, der vokser på jorden, klatre pole bønner opad, sikre deres voksende slyngtråde til den angivne støttestruktur. Selvom du kan bruge en række materialer til espalier byggeri, overveje at gøre en bruger to 6-fods træ indlæg og wire. Ikke alene er streng espalier billig, det også er nemt at konstruere, let at vedligeholde og danner en attraktiv grøn mur når dækket med bønne planter.

Instruktioner

•Plant pole bønne frø i en lige linje i godt afdrypning jord med fuld soleksponering. Efter indledende spiring, tynde stiklinger til 24 inches fra hinanden.

•Dig en 2-fods hul hver 12 fod langs rækken anlæg ved hjælp af en post hul gravemaskine. Plads hvert hul et par inches bag sætteplante at undgå at beskadige dens rødder. Tamp i bunden af hvert hul til niveau i jorden.

•Strømforbrug i standby en 8-fods træ post oprejst i hvert hul og fast jorden omkring sin base. Hvis det er påkrævet, tåge jorden let og klappe det omkring slutningen af indlæg til at forankre den sikkert i jorden.

•Udvide en længde af tunge gauge tråd på tværs af toppen af polakkerne. Loop ene ende af wiren stramt omkring sig selv i toppen af stillingen indtil sikker. Stræk ledning til den tilstødende pol og pak det omkring sig indtil sikker. Sikre kablet løber lige mellem de to poler. Snip off overskydende ledning længde ved hjælp af bidetang. Alternativt, korte ledning til træ post ved hjælp af 2-tommer hæfteklammer.

•Tie længder af sejlgarn til tunge gauge wire på hver 24 inches. Udvide længder af sejlgarn ned til jorden, så de falder ved siden af planter vokser der. Knude den øvre ende af hver sejlgarn stram, så det ikke give efter for vægten af planterne når de begynder at vokse.

•Sæt en U-formet jorden korte i jorden ved siden af hver sætteplante. Hammer korte forsigtigt, så dets ender trænge ind i jorden, men efterlader 1 tomme over jorden.

•Sæt den lavere ende af sejlgarn gennem toppen af den U-formede korte længde. Træk det stram og knude det på plads. Men undgå tugging sejlgarn eller anvende så meget pres på det at wiren er forbundet med kommer løs.

•Skub hæfteklamme i jorden indtil det er flugter med det omkringliggende område. Fortsætte processen med at sikre de nedre ende af de resterende længder af sejlgarn til de tilsvarende jorden hæfteklammer.

•Twirl pole bønner udplantningsplanterne langs de nedre ender af strengen espalier for at uddanne dem til at forcere støttestruktur.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com