Krav til afdeling 8 boliger design

January 7

Krav til afdeling 8 boliger design

Udtrykket "Afdeling 8 boliger" refererer til de boliger valg Voucher-Program, en føderal bistand-udlejning af Department af boliger og byudvikling (HUD) tilbyder til familier med lav indkomst. For at leje til en deltager, skal udlejere levere enheder, der opfylder HUD'S minimum boliger kvalitetsstandarder. Før en programdeltager underskriver en leasingkontrakt, skal en inspektør, der arbejder for programmet inspicere enheden og underskrive på den. Disse føderalt boliger design findes krav til sikring af lejers sikkerhed og sundhed.

Opholdsstue

Lej skal give en stue, køkken og badeværelse. Der bør også være et soveværelse for hver to personer bor i enheden, men børn af modsatte køn behøver ikke at dele et værelse. Din lejer bør også være i stand til at låse og låse udvendige vinduer og døre. Du kan kun søm Vinduer lukke, hvis de ikke kan tjene som en brandtrappe eller at ventilere et værelse.

Køkken

Under den boliger valg Voucher-Program har din udlejning at have et køkken med komfur, ovn og køleskab. HUD giver mulighed for lejeren til at levere apparaterne, hvis hun er enig. Derudover med lejerens samtykke, kan udlejeren erstatte en mikrobølgeovn til komfur og ovn. Køkkenet skal også vask outfitted med en vask fælde, der har både varmt og koldt vand. Der bør være et område, hvor lejeren kan tilberede og opbevare mad sikker.

Badeværelse

Din enhed skal have en privat badeværelse med en flush toilet, der virker, og en vask og bruser eller badekar, med både varmt og koldt vand. Alt affald fra badeværelset har til at køre gennem VVS, der fører til en offentlig affald-forarbejdningsanlæg eller til et privat septisk retssystem.

Varmelegeme

Et varmelegeme i god stand skal være tilgængelige i din enhed. Du kan give lejere elektriske rumopvarmning, men enheder, der brænder olie, Petroleum eller gas vil ikke passere inspektion--, medmindre de er forbundet til et udstødningssystem--fordi ophobning af giftige dampe kan forekomme. Klimaanlæg er ikke et krav, men hvis de findes, de skal være operationelt.

Lys og elektricitet

Dit køkken skal komme med mindst en stikkontakt, mens stue og soveværelser bør have to. Under HUDS forordninger, et permanent lampen i soveværelserne tæller som en afsætningsmulighed. Ledninger skal overholde sikkerhedsstandarder for at forhindre brand. Derudover skal i stue og hvert soveværelse have mindst ét vindue.

Røgalarm

Hver etage af lejemålet, herunder kælderen, har brug for en røgalarm i god stand. Men du behøver ikke en gennemsøgning mellemrum og ufærdige kviste. HUD accepterer enten batteridrevet eller kabelforbundet røgalarmer.

Struktur

Indvendige og udvendige vægge, lofter og gulve kan ikke har buler, huller, buckling, mangler dele, løs fliser eller bestyrelser eller andre alvorlige skader. Taget skal kunne modstå normale vejr for regionen og viser ingen tegn på strukturelle skader. Hvis enheden har indvendige eller udvendige trapper og elevatorer, skal de være godt vedligeholdt.

Privat adgang

HUD kræver lejere har privat adgang til deres huslejer. De bør ikke nødt til at indtaste en andens ejendom for at nå frem til eller forlader enheden. Desuden skal den leje hus eller lejlighed give en alternativ udgang i tilfælde af en brand. Brandtrappe bør også føre til ydersiden uden din lejer går gennem en andens ejendom.

Luft- og vandkvalitet

Lej skal være fri for skadelige gasser og andre forurenende stoffer, herunder blyholdig maling, kulilte, brændstof gas, kloak gas og støv. Det skal også give tilstrækkelig luftcirkulation. For eksempel skal badeværelser har enten udsugnings eller windows. Ligeledes, vand i din enhed har fri for forurenende stoffer.

Kvarteret sikkerhed

Hjemmet inspektøren vil ikke godkende en leasingkontrakt under HUD'S program, hvis lejemålet er i et område med tunge lyd eller luftforurening; Hvis omgivelserne er uhygiejniske og Vis svær utøj skadedyrsangreb; eller hvis der er fysiske risici, der kan føre til skade.

Blyholdig maling

Hvis dit hjem blev bygget før 1978, kan det have bly maling. Under HUD'S program, du skal fjerne bly maling hvis malingen viser skader, som afskalning og revner, og børn i alderen seks eller yngre leve der. Denne regel gælder for alle indvendige vægge og lofter og alle ydervægge, der indgår i forstuen til lejemålet. Desuden, du bliver nødt til at genfremstille andre udvendige vægge med maling skader op til fem fod fra jorden, om hvor langt mindre børn kan nå.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com