Sådan Care for udendørs orkideer med temperaturer i 30s

January 7

Kolde vintertemperaturer betyder planlægning en ekstra foranstaltning til beskyttelse af din orkidé planter. De trives i temperaturer på mellem 50 og 80 grader Fahrenheit, men kan overleve temperaturer i 30 ' erne med lidt pleje. Susan Jones af American Orchid Society bemærker, at orkideer lider frostskader når dug på bladene fryser. Men der er ingen grund til at frygte vinterens kulde; kølige temperaturer faktisk fremme eller styrke blomstringen af din orkidé planter.

Instruktioner

•Sno udendørs orkidé planter i et lagen, tæppe eller et stykke af jute. Disse stoffer er let og tillade anlægget til at trække vejret samtidig beskytte dem mod kulden.

•Sæt et stykke plastik over de overdækkede planter. Plast giver en ekstra foranstaltning for beskyttelse mod vinden. Sørg for plast ikke direkte touch planterne, og fjerne plastik, når solen kommer ud, da plast kan overophede planterne og koge dem.

•Tie cover ned i bunden af anlægget med et stykke sejlgarn til at holde det fra at blæse væk i vinden eller blive ført bort af dyr.

•Sæt et ekstra lag af barkflis omkring bunden af orkidé planter til at beskytte dem mod frostgrader. Fjern de ekstra barkflis, når temperaturen stiger.

•Kapacitet orkidé planter når fryser er overstået, og du fjerner belægninger. Hvis bladene miste vand ved transpiration, mens vandet i jorden er frosset, findes der ingen vand til anlægget for at bruge. Vanding af planter vil hjælpe tø jorden og levere vand til anlægget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com