Sådan Fix en mursten gårdhave

January 8

Sådan Fix en mursten gårdhave

Mursten terrasser er forholdsvis let at bygge, men over tid de kan kræve nogle reparation og vedligeholdelse af to primære årsager. Afregning af de undergrunden kan forårsage mursten i gårdhave bliver ujævn over tid og murstenene, selv kan skal udskiftes på grund af forringelse af mursten. Med lidt tid og enkle materialer, kan du have dine mursten gårdhave skib-form igen på ingen tid.

Instruktioner

•Tag mursten fra det berørte område, du ønsker at reparere eller udskifte klodser i. De første mursten kan være lidt svært at komme ud. Skub en flad-bladet skruetrækker i mellem to mursten og grebet ud af den første mursten. Blot hente resten når først er blevet fjernet.

•Tilføj sand på det berørte område. Rake sand glat med en haven rake, og derefter placere en flad bord på sandet og gå på det at kompakt sandet ned.

•Tilføj mursten tilbage på gårdhave, startende fra kanten af det område, du arbejder på og flytte indad. Tryk på hver mursten fast med en gummihammer til at sætte sig på plads.

•Sæt din niveau på mursten med jævne mellemrum at sikre, at du holder terrassen selv og ikke hældning op eller ned som du går langs.

•Sprinkle et lag af sand ovenpå gårdhave når du har fuldført æglæggende mursten. Arbejde sandet ned i mellemrummene mellem mursten med en stiv kost. Anvende et andet lag af sand, hvis du ikke udfylder hullerne jævnt efter den første ansøgning og fejende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com