Hjemmelavet rengøringsmidler & desinfektionsmidler

January 8

Hjemmelavet rengøringsmidler & desinfektionsmidler

Rengøring fabrikanter vil have du tror, du har brug for en bred vifte af forskellige produkter til at rense dit hjem. Men køber individuelle produkter til rengøring af mindre områder kan få dyre. Ikke for at nævne indeholder disse produkter snesevis af kemiske stoffer, der kunne give sundhedsmæssige problemer, hvis de anvendes forkert. Dit spisekammer sandsynligvis indeholder mange billigere og sikrere alternativer til traditionelle rengøringsmidler. Du kan rydde hele dit hjem med hjemmelavede produkter.

Alle formål renere

Eddike og bagepulver fungerer som en all-purpose renere, du kan bruge på bordplader, apparater og dræn. For at gøre renere, Bland 1/2 kop hvid eddike og ¼ kop bagepulver i ½ gallon af varmt vand. Omrøres eller rystes godt for at kombinere blandingen. Du kan tilføje blandingen til en sprayflaske for nem rengøring. Gemme renere i en lufttæt beholder.

Desinfektionsmiddel

Borax både renser og desinficerer hårde overflader. Borax kan også hjælpe med at neutralisere lugte. Michigan State University rapporterer, at blande ½ kop borax i 1 gallon af vand vil skabe en flydende desinfektionsmiddel. Tilsæt ingredienserne til en stor plastik spand og bland godt. Anvende desinfektionsmiddel med en svamp og tørres af med en klud.

Glasrens

Hvid eddike renser snavs ud vinduer og glas, og tørrer streak gratis. Ifølge organiserede hjem, kan du oprette en spray renere ved at fortynde 1 kop hvid eddike til 1 kop varmt vand. Skrue på spray hætte og Ryst flasken godt at blande indholdet. Spray indholdet direkte på windows eller glasoverflader og tørres af med en køkkenrulle. Du kan også bruge avis til at tørre glas. Ved hjælp af avisen hjælper med at forhindre striber.

Skimmel og meldug renere

Skimmel og meldug form i områder med en høj fugt tæller. Meldug bygger ofte op langs bruseren flise injektionsmørtel, forårsager mørke grønne eller sorte pletter. Du kan fjerne meldug pletter med hydrogenperoxid. Utah State University rapporter blande 1 del brintoverilte med 2 dele vand vil dræbe meldug. Hæld indholdet i en sprayflaske og ryst til at blande. Spray blandingen direkte på meldug. Lad blandingen sidde i mindst én time før skylning.

Toilet skål renere

Du kan rengøre indersiden af en toiletkumme med eddike eller en blanding af bagepulver og citronsaft. For grundlæggende arbejdspladser, hæld ufortyndet eddike i en skål og bruge et toilet skål pensel til at skrubbe siderne. Du kan også drys bagepulver og citronsaft inde i skålen. Lad blandingen sidde inde i toiletkummen i flere minutter før skrubbe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com