Tørretumbler ark alternativer

October 24

Tørretumbler ark alternativer

Tørretumbler ark reducere statisk klamrer og blødgøre vores washables, men derudover tørret-in-the breeze-duft de forlader på vores tøj, de kan også tilføje nogle skadelige kemikalier. Disse kemikalier kan forårsage allergiske reaktioner og central nervesystemet, skabe ravage for astmatikere og endda forårsage nyre eller lever skader. Heldigvis kan du opnå LUN blødhed med disse sikre, alternative metoder.

Blødgøring

Putter bjørnen var ikke klar over, at eddike og bagepulver er lige så effektiv som blødgøringsmidler og tørretumbler ark. Tilføje om en halv kop bagepulver til din vask og en halv kop destilleret hvid eddike til skylning og viola--du har tøj så berøringsbilleder som en bamse. Intet behov for dyre tørretumbler ark eller flasker og flasker af brand-navn skyllemiddel. Du har også den ekstra fordel af ekstra ren, ekstra hvid hvide. Undgå at tilføje eddike til en belastning med blegemiddel. Gummi tørretumbler bolde vil også hjælpe med at holde tøjet fluffy.

Duftende

En nylig undersøgelse viste op til 10 ingredienser bestemmes af Miljøstyrelsen som skadelige i seks fælles luftfriskere og vaskeri produkter. Benzylacetat, en terpineol chloroform og kamfer er kun fundet i duftende tørretumbler ark. "Greenversation," EPAS officielle blog, diskuterer kemisk følsomhed og hvorfor forbrugerne bør være opmærksomme på falske dufte. Hvis du kan lide en lille duft stammer fra din friske vask, gøre din egen ikke-giftige genanvendelige tørretumbler ark med en æterisk olie. Et par dråber på en fugtig mikrofiberklud vil gøre tricket. Det gamle mundheld "lidt går en lang vej" virkelig holder sand her som varmen vil aktivere duften. Prøv lavendel, eukalyptus eller anden duft, der passer til din fancy. Din belastning vil komme ud med en naturlig duft, der er sikkert for dig og din familie til at nyde.

At reducere statisk klamrer

Krølle op et stykke alufolie og kaste det ind i din tørretumbler. Dette er den thriftiest giftfri mulighed for at reducere statisk, som du kan bruge den igen og igen. Andre alternativer omfatter iført kun naturfibre som bomuld eller tørring syntetiske tekstiler separat, da de ofte er skyldige for klamre. Mens statiske klamrer kan være en irritation og du kan ikke opleve nogen mærkbar bivirkninger fra tørretumbler ark, bruger dem belastning efter belastningen vil forøge din eksponering over tid, og at eksponering kan tage sit præg. Prøv disse sikre alternativer og spare penge samtidig potentielt spare dig selv og din familie risikoen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com