Hvordan til at bygge et lille skur gulvet med Two-by-Fours på jorden

January 8

Builders bruger normalt beton eller træ til gulve i små skure. Ved hjælp af behandlede 2 x 4 tommer bestyrelser for rammen for sal skaber en økonomisk gulvet for små skure. Mens rammen for sal indstiller lav til jorden, det bør hvile på et beton eller træ blok fundament til at tillade et plan gulv ramme. Et skur gulvet konstrueret af 2 x 4 tommer behandlet tømmer falder inden for evne til de fleste gør-det-selv med gennemsnit færdigheder og værktøjer.

Instruktioner

•Excavate jorden til en dybde af 4 til 6 inches på de fire hjørner af det lille skur projekt. Disse udgravninger tjene som holdning til betonblok eller behandlet tømmer eller bjælker, der tjener som et fundament.

•Sæt fundamentet blokke i hullerne. Toppen af disse blokke vil fungere som bunden af gulvet ramme. Brug en streng plan for at bekræfte, at hver af de fire blokke placeres niveau i forhold til de andre blokke. Strække et byggeri streng fra blok til blok, hænge en streng niveau på strengen og kontrollere boble for levelness. Udgrave nogen høje terræn inden for den planlagte skur, der strækker sig over niveauet for toppen af blokke.

•Build en perimeter ramme ud af 2 x 4 tommer tømmer til samme dimensioner som den planlagte lille skur. Brug behandlet tømmer skåret i passende længder med en rundsav. Nail hjørnerne sammen med to søm i hvert hjørne.

•Mark placering af ordet joists, cross medlemmer mellem de to sider af omkredsen rammen tættest på hinanden, starter i den ene ende af den lille stald. Mærkerne skal placeres hver 16 inches.

•Measure afstanden mellem de to parallelle sider tættest sammen og skæres nok behandlet 2 x 4 tommer stykker af tømmer til at oprette et gulv tværbjælke for hver markant holdning fra det forrige trin.

•Sæt tværbjælke i sted med midten af kanten af bestyrelsen på den tidligere mærke. Søm på plads med to søm i hver ende af tværbjælke.

•Dæk gulvet bjælker og med den ønskede gulvbelægning. Dette kan omfatte 1 tomme tyk fyrretræsbrædder, krydsfiner eller oriented strand board. Alle gulve anvendes i gulvet i skuret skal være udvendige lønklasse materialer.

Tips & advarsler

  • Bruge behandlede tømmer normeret til jorden kontakt til alle dele af det lille skur gulvet eller støtter, der vil komme i kontakt med jorden.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com