Opbevaringsløsninger for børn

January 9

Opbevaringsløsninger for børn

Hvis dine børns legetøj synes at overtage dit hus, kan du overveje at implementere en ny organisationsstruktur sigter mod at bringe nogle fred til kaos. Innovative tricks, som børnene selv kan vedligeholde vil gøre sikker på tøj, bøger, legetøj og skoleartikler alle har deres rette steder i huset.

Under sengen

Hvis dit barns skabet er fyldt, kan du overveje at lagre visse beklædningsgenstande under sengen. Tynd, plastic containere kan købes i de fleste hjem butikker. Du kan derefter gemme out-of-season tøj i disse kasser, som trøjer i sommeren og badetøj i vinteren. Bare smutte boksene under sengen, indtil børnene har brug for tøj.

Hjemmearbejde Cubbies

Børnene kan gøre deres eget hjemmearbejde cubbies ud af skotøjsæsker. Lad dem dekorere ydersiderne af skotøjsæsker ved hjælp af markører og klistermærker, hvilket gør en for hver skolefag. Boksene kan bruges til at gemme vigtige papirer, studere materialer og opgaver fra skolen, så de altid kan se hvad emne, de skal arbejde på.

Osmannerne

Osmannerne er små stykker af møbler, der kan fungere som foden hviler eller små pladser. I dag, er mange osmannerne lavet med en top, der popper og er hule indeni, et ideelt sted til opbevaring af varer. Du kan placere børnenes legetøj inde i en dekorativ osmanniske i stuen. Legetøjet er derefter tilgængelige for børn, når hele familien hænger ud i rummet, men er skjult, når virksomheden er.

Kurve

Kurve er nem opbevaringsbeholdere, der er også dekorative, så de ikke er en skamplet for byen når de placeres i et rum. Firkantede kurve er perfekt til opbevaring af bøger og giver en ideel løsning, når den placeres under eller ved siden af en natbord. Kurven fungerer som et sted at droppe bøger efter børnene læse i sengen, så du ikke ender med en rodet stak truer med at spilde ud natbord.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com