Hvad er bedre i en papirkurv kan område: grus eller gummi barkflis?

January 9

Hvad er bedre i en papirkurv kan område: grus eller gummi barkflis?

Vælge et materiale til at holde ukrudt fra vokser i din skraldespand område kan være en vanskelig beslutning. Gummi barkflis bliver stadig mere almindeligt, på grund af dens holdbarhed og relativt billig at fremstille. Grus kan være mere dyrt og er betydeligt vanskeligere at fastlægge. At vælge mellem de to materialer betyder forståelse af nogle af fordelene og ulemper ved hver.

Miljøpåvirkning

Nogle tyder på, at gummi barkflis kan udvaskes giftstoffer i jordbunden i området omkring dens placering. Zink og chrom udvaskes fra muld, som er fremstillet af gamle bil og truck dæk. Mens det er uklart om disse kemikalier sive ned i mængder, der er tilstrækkelig til at være af betydning for menneskers sundhed, er der en vis bekymring. Hvis din skraldespand område er beliggende nær alle vandveje eller haver voksende spiselige planter, kan vælger grus være sikrere satsning.

Vedligeholdelse

Grus og gummi barkflis er begge meget holdbare materialer kræver lidt vedligeholdelse. Rensning af grus, men kan være lidt lettere på grund af den øgede vægt af materialet. Rivning og ved hjælp af græsplæne støvsugere til at fjerne blade snavs er en nemmere opgave på grus som rake eller vakuum er mindre tilbøjelige til at suge op stykker af grus, men kan vakuum op din gummi barkflis. Hvis din skraldespand område ligger i et område, der får en masse efteråret blade strøelse, kan grus være vejen at gå.

Omkostninger

Én ting gummi barkflis har tænkt mig for det er dens prispunkt. Gummi barkflis kan købes i poser fra næsten ethvert hjem forbedring butik og installeret af en boligejer i en kort periode. Grus, på den anden side er betydeligt tungere og dyrere. Hvis prisen er det vigtigste aspekt af projektet affaldsspand område, vil gummi barkflis give dig den mest dækning for dine penge.

At vælge et materiale

Miljømæssigt, er grus sandsynligvis et bedre valg for din skraldespand område. Mens nogle mineraler udvaskes fra grus og knuste sten, er de mindre tilbøjelige til at være farlige for dine planter, kæledyr eller du end de kemikalier, der udgår fra gummi barkflis, da det nedbrydes. Grus er dyrere end gummi barkflis, men vil være mindre skadelige for miljøet og er lige så holdbare som gummi.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com