Hvordan kan jeg vide, når Roomba er færdig?

January 9

Hvordan kan jeg vide, når Roomba er færdig?

Roomba er en lille, robot støvsuger fremstillet af iRobot Corp Det anvender infrarød teknologi til at lære en rummets størrelse. Når det har gjort det, går det over næsten hver tomme af ordet til at rydde op snavs og debris. Du kan begynde en rengøringscyklussen med Roomba, og det vil støvsuge dit gulv uden at du behøver at være der. Hvis du vandre væk, dog kan du har spørgsmål om, hvorvidt det færdig med rengøring cyklus.

Instruktioner

•Sæt Roomba i sit hjem base opladeren og sæt opladeren i væggen. Hvis Roomba batteriet er lavt, begynder en rav lys til at blinke, opladning af batteriet.

•Tryk på den "Rene" knappen når du oplader batteriet vender sig fra rav til grøn. Dette betyder, at batteriet er fuldt opladet. Efter den "Rene" knap er trykket, vil Roomba begynde en rengøringscyklussen.

•Tillad Roomba til at vandre rundt i lokalet, støvsugning gulvet hele tiden. Det vil finde støv og snavs med en "snavs sensor", som er indbygget i enheden.

•Se Roomba tilbagevenden til sit hjem base ladestation automatisk. Når Roomba returnerer til hjemmebasen, den rengøringscyklussen er afsluttet og dit gulv er blevet støvsuget. Denne proces normalt tager 25 minutter for en gennemsnitlig størrelse værelse, men kan tage mere eller mindre afhængigt af størrelsen og formen af rummet du er rengøring.

Tips & advarsler

  • Et fuldt opladet Roomba batteri skal vare op til to timer. Hvis din Roomba er blevet brugt til mindre end denne varighed og gået automatisk tilbage til den ladestation, det har fejet over hele gulvet og har renset det.
  • Hvis batteriet ikke er fuldt opladet før rengøring cyklus starter, holde Roomba midt på gulvet. Roomba er udviklet ikke at vende tilbage til hjemmebase, indtil hele rummet har været fejet. Hvis dette sker, skal du vende tilbage til Roomba til den ladestation, og manuelt vakuum resten af gulvet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com