Hvordan at rengøre Cuisinart kobber Tri-ply rustfrit Køkkengrej

January 9

Cuisinart sælger en række gryder produkter under sit mærke, herunder tri-ply linje. Navnet på linjen, kommer fra sine tre lag af byggeri - kobber, aluminium og stål. Rengøring produkter kræver særlig omhu for at undgå at ridse de kobber og andre materialer. Sæbe og vand er nok til at rense tri-ply Køkkengrej, især når den kombineres med bagepulver.

Instruktioner

•Rinse ud af gryden med varmt vand. Tør inde i pan let med en tør klud. Drys bagepulver rundt på indersiden af køkkengrej. Bagepulver fungerer som en slibende at fjerne fast på og tørret på mad, men vil ikke ridse eller beskadige puljen.

•Flyt bagepulver omkring puljen med en rengøring svamp. Skrub i midten af gryden og derefter arbejde på de udvendige kanter af den pan bund. Tilføje en lille mængde af vand for at hjælpe arbejde bagepulver i enhver tørret på mad. Arbejde bagepulver langs siderne af gryden.

•Pour parabol sæbe i gryden og bruge din svamp til at arbejde op en skum med opvaskesæbe, bagepulver og vand. Gnid blandingen langs bunden og siderne af gryden, at fjerne enhver mad bits eller pletter. Skyl køkkentøj med frisk vand og tørre hurtigt.

•Wash på ydersiden af tri-ply køkkengrej ved at vende det på hovedet og overbrusning bagepulver over bunden. Gnid blandingen på puljen med et fugtigt håndklæde. Langsomt arbejder bagepulver op til de udvendige sider af puljen og derefter skylle.

• Rengør ydersiden af puljen med en kobber renere. Gnid renere på puljen med en blød klud, rengøring både bund og sider. Skylles ydersiden af puljen med frisk vand og derefter tørre med en ny blød klud. Kluden hjælper polsk pot, at fjerne eventuelle fingeraftryk.

Tips & advarsler

  • Hvis du lader den våde køkkengrej sidder i en parabol Afløbsbakke eller vask, kan det skabe vand pletter. Undgå dette problem ved tørring gryder, når du er færdig med rengøring.
  • Aldrig brug eddike på ydersiden af tri-ply køkkengrej som dette vil misfarve kobber, dreje det en bleg lyserød farve.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com