Rød Twig kornel larver

January 10

Rød Twig kornel larver

En hurtigt voksende busk, der kan nå en højde på 10 fødder med en lignende spredning, rød twig Kornel er et enestående eksemplar, takket være de farvestrålende kviste, der pryder planten. Mens insekter på kornel æder bladene i løbet af sommeren, true de sjældent vitaliteten i planten om vinteren.

Identifikation

Rød twig kornel (Cornus sanguinea) er også almindeligt benævnt "vinter flammen." Det er med henvisning til de karminrøde kviste, at indhylle i bushen om vinteren, hvilket gør det lyse, prangende modellen der giver betydelige farve i kedelig, vintermånederne. Mens det har generelt få skadedyr, der gider det, rød twig Kornel er modtagelige for angreb fra kornel sawfly (Macremphytus tarsatus), et insekt, hvis larver ligne hairless larver.

Kornel Sawfly

Larver af kornel sawfly påvirker alle planter af Cornus arter. Den voksne sawfly minder en hveps, mens de umodne insekt er dækket af en hvid, pulverformige stof og skifter farve flere gange, som det vokser. De modne larver er dækket med en samling af sorte pletter på en creme-farvede krop. Alle faser af larverne er energisk foderautomater og skeletonize hurtigt bladene af en rød twig Kornel, forlader anlægget nøgne af sensommeren.

Management

Larverne nå op til 1 tommer i længden og er udklækket af en samling af 100 æg deponeret af de voksne sawfly mellem maj og juli. Kemisk bekæmpelse af kornel sawfly larver er effektiv, hvis den anvendes før insekter nå fuld modenhed. På det tidspunkt, de stoppe fodringen og begynde at forberede de avlede kokoner, der vil tjene som husly mens de forvandle sig til voksne. Insekticider er ikke gavnligt, når larverne har indtastet deres beskyttende kokoner.

Overvejelser

Kun én generation af kornel sawfly opstår hvert år, med larverne overvintring i træ huller før fremstår som voksne i foråret. Selvom de forårsage alvorlige bladtab af planten, er deres fodring sjældent skadelig nok til at true den generelle sundhed af kornel træet. Tabet af blade dog understrege rød twig Kornel, gøre det mere modtagelige for udvikling af alvorlige sygdomme, såsom fordærve. På grund af dens store størrelse er insektet let håndplukket fra kornel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com