Hvordan udplantes ferskner?

January 10

Hvordan udplantes ferskner?

Voksende ferskner er ikke nødvendigvis en nem ting at gøre. Men belønningen er selvfølgelig store. Ikke kun tilføjer et sundt træ til enhver værftet, landskab, men det giver også en kilde til frisk frugt direkte fra træet. Fersken træer plantet i henhold til fastslået bedste praksis har en bedre chance for blomstrende.

I børnehaven

Mest fersken begynder deres liv i en børnehave miljø. Fersken frø bliver brugt til at oprette grundstamme af træerne. Derefter, for at oprette særlige sorter til smag, størrelse og resistens over for skadedyr, spirende er udført på Rodstokken. Dette skaber den plante, som en forbruger eller landmand opfanger fra Gartneriet. Ferskner er typisk okulerede i juni.

Plantning

Stedet for at vokse en ung fersken træ fra en børnehave er vital til at producere en stærk bestand af frugt. Skygge er ikke en fersken træ ven. Plant træet på et sted, hvor det vil få så meget sol som muligt i løbet af dagen. Forhøjede sider ud af nogen skygge giver solen og temperaturen fordele og afløb, som træerne kræver. Dræning er meget vigtigt for ferskner. De er ikke typisk plantet hvor stående vand ikke dræne væk inden for en time.

Fra frø

Fersken også være kan dyrkes i hjemmet haven fra frø. Gruber fra høstede ferskner er plantet direkte i jorden i efteråret. Frøene skal derefter dækket med en isolerende barkflis som halm og givet fugt hele vinteren, enten gennem naturlig nedbør eller supplerende vanding. Frø er typisk dyrket i stramme rækker, hvor planter er kun omkring 4 inches fra hinanden. Efter de spirer om foråret, skal træerne blive transplanteret til gryder eller områder, hvor de har plads til at vokse og ordentlige betingelser for vækst.

Afstande

Når plantning mere end én fersken træ i en placering, træer plads enkelte langt nok fra hinanden at de blomstre uden konkurrerer. Jo mere frugtbar jord er i et givet område, jo tættere træerne kan placeres. Efter et sted hvor jorden er i den midterste række jordens frugtbarhed, bør en fersken træ har mindst et område, der måler 20 af 14 fod.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com