Hvordan man forebygger valnød træer fra frugtsætning

January 10

Valnød træer er forskellige værdsat både træ og som en landskabspleje træ. Et valnøddetræ har en lige stamme og vokser til en meget stor størrelse. Når træet når 20 til 30 år, begynder det at producere valnødder. Selv om nogle anser nødder en værdifuld mad afgrøde, ser andre på dem som en plage. Valnødder kan dryppe sort, klistret sap på noget under træet og tiltrække skadedyr såsom egern. Men du kan forhindre valnøddetræer fra bærer nødder ved hjælp af en ethephon-baserede vækst regulering spray til at forhindre blomstring og efterfølgende møtrik produktion i træerne.

Instruktioner

Kortindgangsdør lokale entreprenører til at forespørge priser for at leje en antenne arbejdsplatform. Da valnøddetræer ikke bærer nødder, indtil de har modnet, skal du en maskine som en cherry picker eller kran for at nå det træ baldakin. Mange entreprenører vil leje boom elevatorer, kirsebær plukkerne eller andre aerial platforme til enhver, der har en førers licens og større kreditkort. Mange entreprenører vil også kræve, at du tager en sikkerhed certificering klasse. Nogle af disse entreprenører vil udføre klasse på udlejer. Ifølge hjemmesiden værktøjer af handelen, i 2010 kan en on-site sikkerhedskursus vare mellem fire og otte timer og koster omkring $60. Dette gebyr er ud over enhver indbetaling og leje kræves for udstyr. En cherry picker leje kan koste $600 pr. dag, mens en 20-fods saks lift kan koste $300 per dag. Nogle nationale virksomheder at leje denne type udstyr omfatter Sunbelt huslejer, United huslejer og Hertz. Disse virksomheder har nationale fortegnelser på internettet, og ofte sted lokale fortegnelser i din lokale telefonbog.

Kortindgangsdør din lokale feltet nytte repræsentant og få dem komme til dit arbejde sted at markere placeringen af underjordiske gas, El, vand og andre hjælpeprogrammer. Kende placeringen af disse underground utilities kan hjælpe dig med at undgå dem. Når du betjene tunge maskiner såsom en kirsebær-picker eller boom lift omkring din valnøddetræer.

•Anbring dit arbejdsflyvning platform ved siden af valnød træ før sprøjtning træet. Drapere i nærheden planter med plast drop-klude til at beskytte dem mod den kemiske sprøjtemidler.

•Vælg et mærke af ethephon-baserede vækst regulering af kemiske at sprøjte dit træ. Bland kemikaliet i en tank kemiske sprøjte med en hastighed på 1 kvart ethephon pr. 10 gallons vand.

•Carry tank sprøjten med dig som du klatre i spand eller arbejde platform af kranen. Ved hjælp af kontrolelementerne, der er indbygget i kranen, løfte arbejde platform til en position lidt højere end baldakinen af din valnøddetræ. Spray ethephon i en selv belægning over træets baldakin af vinkede spray applikator over baldakin i et gittermønster. Når du har grundigt belagt én side af træet, skal du returnere arbejde platform til jorden. Flytte udstyr til en ny placering rundt om træet og gentage processen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com