Hvad der forårsager pletter i en rustfri vaskemaskinen karret?

January 10

Hvad der forårsager pletter i en rustfri vaskemaskinen karret?

Rustfrit stål er berømmet for sin holdbarhed og evne til at modstå korrosion. Rustfrit stål er ikke, men helt resistente over for pletter og pletter. Når det kommer til din vaskemaskine, er der flere ting, der kan forårsage farvning i et rustfrit stål badekar. Hvis en plet opstà ¥ r, er der normalt et korrelerende metode til Pletfjerning afhængigt af hvad der forårsagede pletten.

Metalgenstande

Metalgenstande, der falder ud af lommer, som mønter, papir clips og stifter, venstre i karret vil forårsage rust. Rustpletter fjernes ved vaskning med en blød krat pensel og bagepulver eller citronsaft.

Sæber og rengøringsmidler

Tillad ikke sæber og rengøringsmidler til tørre på den balje overflader. Kemikalier i mange sæber og rengøringsmidler kan forårsage farvning. Brug aldrig ætsende rengøringsmidler såsom mineralsk spiritus i din balje. Brug rustfrit stål rengøring polsk og et ikke-slibende krat pad til at fjerne tørret renere pletter.

Blegemiddel

Ikke tillade blegemiddel eller blegemiddel vand til at sidde i dit badekar i lange perioder. Blegemiddel kan i sidste ende medføre farvning og grubetæring. Blegemiddel pletter fjernes med rustfrit stål rengøring polsk.

Ståluld

Ren ikke inde i karret med ståluld. Ståluld vil ikke kun ridse rustfri stålet, men mikroskopiske bits af uld kan få ladt tilbage og i sidste ende medføre rustpletter.

Våde varer

Fugtige tøj eller sengetøj til venstre til at sidde i din balje for lange perioder kan også føre til rust.

Hårdt vand

Hårdt vand kan forlade mineralforekomster, hvilket resulterer i hvidlig-farvede pletter og striber. Fjerne hårdt vand pletter med eddike eller rustfrit stål rengøring polsk. Forhindre hårdt vand pletter af håndklæde-tørring karret efter hver vask.

Tøj farvestoffer

Sørg altid for, at en tøj farvestof er sikkert for vaskemaskiner før du bruger det i din maskine.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com