Løsninger til meldug fjernelse

January 11

En flagrende, blå-grøn vækst i fuger mellem din bruser fliser eller spredes over en lang glemt Strandhåndklæde er et bevis på at du har meldug vokser i dit hjem. Du skal handle hurtigt for at fjerne meldug at forhindre forårsager skade på dit hjem og dine ejendele.

Meldug

En fælles gene svamp findes i hjemmet, meldug trives i fugtige områder med dårlig luft omløb. En utæt rør kan udløse skimmelvækst, som kan et badeværelse uden en udstødning fan. Forlader våde tøj eller håndklæder i en bunke på gulvet kan åbne døren for meldug at vokse på dem. Meldug frigiver en ubehagelig, jordagtige lugt og er en af årsagerne til den muggen lugt i en fugtig kælder. Skimmelsvamp kan plette tekstiler, fuger og træ. Ignorerer mug vækst vil kun give det sprede sig og blive et større problem.

Fjernelse fra hjemmet

Hvis du vil fjerne meldug fra dit hjem, først børste væk en del af meldug, der kan være slået af en mur. Næste, kombinere én del blegemiddel med 11 dele vand. Mens iført handsker, skal du bruge denne løsning til at tørre ned fliser på væggene i dit badeværelse eller cement vægge i din kælder. For mere sarte materialer såsom træ vægge, bruge en opløsning af en del hvid eddike til tre dele vand. Vaske bort alle synlige dele af meldug, og skyl derefter området med klart vand. Brug en fan til at tørre det rene område hurtigt.

Fjernelse af stof

Hvis meldug vokser på en badeforhæng eller tøj, tage den mugne stof udenfor på en solrig dag. Børst så meget meldug som muligt. Næste, sættetid mugne området i citronsaft, og derefter gnid det med salt. Forlade stof udenfor i sollys til tørre. Citronsaft vil både hjælpe dræbe meldug og fjerne eventuelle farvning det kan have forårsaget. Sollys dræber også skimmel. Når meldug er væk, vask stoffet i din vaskemaskine til at fjerne enhver dvælende lugt.

Overvejelser

Hvis du ikke gør nogen ændringer til dit hjem, meldug vil vende tilbage. Ikke forlade våde tøj sidder i vaskemaskinen, og hænge våde håndklæder efter et brusebad, frem for at lade dem på gulvet. Installere udsugnings i badeværelser til at trække fugten ud af luften. Fans og affugtere i andre værelser vil hjælpe mindske fugt og forbedre luftcirkulation, som begge vil forstyrre mug vækst. Kemikalier såsom aktiveret aluminiumoxid og vandfrit calciumchlorid trække fugten ud af luften og kan placeres i skabene og kældre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com