Hvad er forskellen mellem et opløsningsmiddel & fortyndingsmiddel?

January 11

Hvad er forskellen mellem et opløsningsmiddel & fortyndingsmiddel?

Opløsningsmidler er almindeligt anvendt i kemiske formler både i højt specialiserede laboratorier og hverdagen. Opløsningsmidler tillade faste stoffer skal foretages i flydende form til brugervenlighed. Et fortyndingsmiddel er en anden type af materiale, der anvendes til at ændre konsistens eller form af et kemikalie. Når du vælger materialer til skiftende former for kemikalier til praktisk brug, er det vigtigt at kende forskellen mellem et opløsningsmiddel og et fortyndingsmiddel.

Hvad er Solvent?

Generelt væske eller gas, en opløsningsmiddel er brugt til at opløse et stof. Den generelle regel i at vælge opløsningsmidler for opløse kemiske forbindelser er "som opløser som." Jo tættere opløsningsmidlet er i kemisk sammensætning og polaritet, jo nemmere det er at opløse sammensat i opløsningsmidlet. Opløsningsmidler bryde de kemiske atomic obligationer inden for den sammensatte, danner nye for at holde det i løsning.

Eksempler på opløsningsmidler

Opløsningsmidler kan være organiske eller uorganiske. Organiske forbindelser indeholde carbon og omfatter acetone og benzen, Ifølge Purdue University. Uorganiske opløsningsmidler ikke indeholder carbon og omfatter vand og flydende ammoniak. Vand, de mest almindelige opløsningsmidler fundet i hverdagen, opløser fødevarer, rengøring husholdningsprodukter og mange kemikalier til industrielle processer.

Hvad er fortyndingsmiddel?

Et fortyndingsmiddel er et stof, der er føjet til en sammensat til at ændre sin koncentration. Fortyndingsmidler ændrer ikke de kemiske bindinger af stoffet; de bare gør dem svagere. Fortyndingsmidler gøre mange produkter let at bruge eller lettere at flyde gennem rør, rør eller mekanisk udstyr. Fortyndingsmidler kaldes også fyldstoffer eller fortynder. Kemikere tilføje fortyndingsmidler ved hjælp af en fortyndingsfaktoren, der giver dem en pålidelig, målte resultatet til særlige formål, ifølge University of California professor David B. Fankhauser.

Eksempler på fortyndingsmidler

Fælles fortyndingsmidler mennesker bruger hver dag omfatter vand, neglelakfjerner, male tyndere, Petroleum, benzen og andre forbindelser. Formålet med et fortyndingsmiddel er ikke at ændre den kemiske sammensætning i nogen måde, men kun til at svække sammensætningen. Fortyndingsmiddel, der blot ændrer koncentrationen af kemikalier inden for produktet, men ikke den fysiske form af det.

Oversigt over forskelle

Opløsningsmidler kan eller kan ikke gøre det kemiske stof tyndere og lettere at bruge. Fortyndingsmidler bruges til dette formål. Omvendt, fortyndingsmidler ikke nødvendigvis sætte en sammensat i løsning. Et passende opløsningsmiddel er nødvendigt til dette formål.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com