Hvordan man opbygger en stor glidende træ Gate

October 29

En stor glidende træ gate er en måde at styre adgangen til dit hjem via fortove eller indkørsler. Denne mekanisme og gate design kan anvendes til enhver størrelse af gate, uanset hvorvidt det strækker sig over en indkørsel eller lille sti. Jo større gate, mere nødvendige støtte bestyrelser, metal remme og hjul er til problemfri drift. Den grundlæggende glidende træ gate kræver en glidende gate mekanisme og grundlæggende træ og træ installation materialer og værktøjer.

Instruktioner

•Arrange 1-af-6-af-gate højde træplader parallelt med hinanden på deres største sider, med deres lange, tynde sider at røre. Fastsat nok bestyrelser til at passe den indhegnede plads. Spredt ud tre metal stropper, 1 tommer bred og så længe den gate bredde. Mark placeringen af to strop fastgørelse skruehullerne på hver af gate boards.

•Drill ud af et hul i hver mærkning, ved hjælp af en boret lidt mindre i diameter end de træskruer. Pas på ikke at stikke gennem anden siden af bestyrelser. Flytte stropperne på plads på tværs af gate bestyrelser. Sikkert dem på plads ved at skrue galvaniseret 1-tommer træ skruer gennem bæltet og i hvert bord.

•Drill tre jævnt fordelte huller i kanten af porten, der vil være i bunden. Bruge en boret lidt mindre i diameter end hjulets indbyggede vedhæftede skruen. Angive tre galvaniseret hjul i hullerne og spænd dem på plads.

•Anbring gate i stedet blokerer så at hjulene hvile på jorden og Tor posten. Hold en glidende gate mekanisme åben og fuldt udbygget, således at halvdelen af mekanismen er på hegnet og halvdelen er på porten. Markerer vedhæftede skrue positioner hver 6 inches på både hegnet og Tor. Bore ud de markerede huller og vedhæfte den glidende mekanisme til hegn og port med 1-tomme galvaniseret træskruer. Gentag med en glidende mekanisme, jævnt afstand mellem de to mekanismer.

Tips & advarsler

  • Nogle hjul har en monteringsplade og træ skruer, der Fastgør det på plads. Mark og bore huller til disse skruer hvis bruger sådanne hjul og vedhæfte hjul på plads med galvaniserede skruer til dette projekt.
  • Vedhæfte en låsning smæklås til gate og hegnet for ekstra sikkerhed.
  • Bruge en motoriseret glidende mekanisme til automatisk drift.
  • Ikke lean eller klatre på porten.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com