Hvordan til sikkert at fjerne maling på en skærm og Vinyl ramme

January 11

Når maleri et hus, kan maling få på områder som det ikke er beregnet til, uanset hvor omhyggelig du er. To af de mest almindelige områder hvor dette sker er skærme og vinyl frames. Du skal fjerne maling samtidig beskytte skærmen og rammen. Opgaven tager kun et par minutter kan fuldføres og kræver meget få materialer.

Instruktioner

•Tryk på et stykke krydsfiner, som er mindre end raster mod siden af skærmen, der ikke har det maling. Krydsfiner vil tillade dig at rengøre skærmen uden at trykke på skærmen og muligvis forårsager skader.

•Spray det berørte område af skærmen med en spray smøremiddel, f.eks WD40. Sættetid område med smøremidlet, så det vil nedbryde malingen og gøre det lettere at fjerne.

•Scrub det malede område af skærmen forsigtigt med en tandbørste indtil malingen begynder at Blødgør. Forsigtigt aftørre den flydende maling fra skærmen med en gammel klud. Spray mere glidecreme på stedet og krat igen hvis det er nødvendigt.

•Spray området maling-farves af en vinyl ramme med en spray smøremiddel og gnid smøremiddel i pletten med en gammel klud. Hvis rammen har en genkendelig korn, aftør dem i retning af korn. Maling vil nedbryde og rag vil absorbere pletten. Spray overfladen af rammen med flere smøremiddel og tørre igen hvis det er nødvendigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com