Hvordan du svejse med et 7018 Stick

October 29

Hvordan du svejse med et 7018 Stick

Stick svejsning er en form for afskærmet metal lysbuesvejsning. Det bruges i tungt byggeri, utility industri, bygge kraftværker og olieraffinaderier. I svejseproces, elektrisk strøm passerer gennem en elektrode til at skabe en elektrisk bue, der smelter både elektrode og uædle metaller. 7018 elektrode eller stick, er en lav-brint, all-position elektroden med 70.000 psi trækstyrke. En svejse trækstyrke er stress svejsningen kan bære.

Instruktioner

•Tag på personlige værnemidler, såsom sikkerhedsbriller, svejsning handsker og en svejsehjelm. Lysbuesvejsning producerer er lyse og kan skade øjne og hud. Beskytte dig selv fra arc, og beskytte bue fra visningen af andre mennesker.

•Rengør overfladen af materialet du ønsker at svejse. Fjern maling, rust, snavs og olie på overfladen. Der vil hjælpe dig gøre en flot svejse tillade metal at sammensmelte under overfladen.

•Juster strømstyrke på den svejsemaskine baseret på størrelsen af 7018 elektroden du bruger og typen af uædle metaller du svejse. Tyk uædle metaller kan anvendes med større diameter elektroder men kræver højere strømstyrke indstillinger på en svejsning maskine.

•Tryk elektrode på overfladen af materialet du ønsker at svejse for at indlede svejseprocessen. Holde elektrode vinkelret på overfladen samtidig holde toppen af elektroden 5 til 15 grader foran bunden af elektroden i kørselsretningen. Afstand af elektrode fra det materiale du svejse, hvilket er bue længde, bør være den samme afstand som diameteren af elektroden du bruger. 7018 elektroden er designet til at tillade brugeren at trække det hen over overfladen af det materiale, der svejses.

•Rengør lager slagger med flisning hammer og wire børster. Undersøg din svejsningen, og forberede den næste perle. En svejse perle er en svejse depositum produceret af en enkelt pass. Ren væk alle slagger mellem passerer at forhindre skønhedsfejl i dine svejsningen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com