Hvordan til at bygge din egen elektriske Gates

January 12

Hvordan til at bygge din egen elektriske Gates

Automatiseret gates er en praktisk supplement til en indkørsel. De holde kæledyr i og uønskede besøgende ud, og du behøver ikke at komme ud af din bil til at åbne dem. Du vil blive glad for, du har installeret dem når du kommer hjem sent en nat i silende regn. For andre give elektrisk gates mere end bare bekvemmelighed. Især for ældre eller fysisk handicappede mennesker giver de sikkerhed uden ubehag og anstrengelse for at skulle åbne og lukke.

Instruktioner

•Indstil hvilken række gate opener er påkrævet for din ejendom. De vigtigste overvejelser er, om du vil bruge en eller to låger og et dias eller swing mekanisme. Hvis du bruger en swing mekanisme, skal du beslutte om du vil have det til at svinge indad eller udad. Check for regnskabsafslutning rundt omkring den planlagte gate åbning, og måle område for porte.

•Clamp åbneren aktuator til gaten og monteringsbeslag til gate indlæg. Du bruger denne opsætning, kan du præcist vurdere hvor man kan passe monteringsdele. Med oplukker monteret, manuelt åbne og lukke porten for at kontrollere, om der er tilstrækkelig afstand hele vejen igennem stien swing.

•Indstil de egnede steder til din arm og parenteser. Så mark bor huller og fjerne alt fra porten og post. Bore 3/8-inch huller i gate og post, til at rumme de medfølgende ekstra lange bolte.

•Kontroller bolte hele vejen gennem hegnet, vedhæfter monteringsdele. Sikre bolte på den anden side, ved hjælp af låse nødder. Cut off eventuelle overskydende bolt længde ved hjælp af en nedstryger.

•Bolt stop-plade til kanten af gate længst borte fra hængslerne, men overlader justering bolte løs--så du kan vrikke plade omkring, som det er nødvendigt. Luk porten og holde den i den position, hvor du gerne vil have det til at stoppe. Slide stop plade ud indtil det rører gate post, forhindrer gaten i svinge forbi den lukket punkt. Tilspænd alle justeringen bolte.

•Udskift aktuatoren arm, og bolt det til opklæbning hardware. Tilslut kontrol pod ledninger til armen, og vælge en montering punkt for pod. Det skal være så højt op som muligt at maksimere signalstyrken fra fjernbetjeningen, men ikke så høj, at aktuatoren yanks på kablet når porten åbne og lukke. Når du har bestemt den optimale placering, skrue pod til gate post ved hjælp af medfølgende monteringsbolte.

•Tilslut kontrol pod til strømforsyningen. Afhængig af model af aktuator kan det køre på hovedafbryderen, batteri eller solenergi. Check din manual for mere detaljerede instruktioner.

Tips & advarsler

  • Altid bære beskyttelse af hånd og øje når ved hjælp af elværktøj.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com