Sådan Care For et laminatgulv

January 12

Sådan Care For et laminatgulv

Laminat gulve blevet stadig mere populære i de seneste år. Det er nemt at installere med blot et par værktøjer, selv hvis du er en boligejer med ingen erfaring. Laminatgulvet er holdbare og attraktiv. Det kommer i forskellige mønstre og farver der passer til enhver indretning--som træ korn eller Natursten fliser--gør det en alsidig gulvbelægning valg for de fleste hjem. Det er også forholdsvis billigt, gør det en overkommelig valg i forhold til dyrere hårdttræ gulvbelægning. En af de bedste aspekter af laminatgulve er dens "easy care" funktion.

Instruktioner

•Se ud for skarpe kanter. Selv om laminat gulve er meget holdbare, kan skarpe kanter ridse det. Dække fødder af dine borde og stole med selvklæbende filt pads. De kommer i forskellige størrelser og kan være skåret til at passe. Disse følte puder vil hjælpe din borde og stole dias let over gulvet uden at ridse overfladen.

•MOP op spild hurtigt. Hvis dig spill din drik eller dryppe lidt vand på laminatgulvet, skal du rydde op i rodet hurtigt. Væske, der sidder på gulvet i en lang periode kunne, potentielt, sive ind i sprækkerne. Laminatgulvet vil derefter absorbere denne væske, forårsager gulv planker til at svulme op og warp. Når du opdager spildt væske på dine laminatgulv, sørge for du moppe det op og tørre overfladen med et håndklæde så hurtigt som muligt.

•Sweep jævnligt med en blød kost. Hårde koste, såsom majs koste, kunne ridse overfladen af laminatgulvet. En blød plast kost eller endda en snor moppe er et bedre valg for at fjerne bidder af snavs og snavs fra gulvet.

•MOP gulvet med et laminat gulv renere. Fordi overfladen af din laminatgulvet er forskellig fra trægulv eller fliser, du har brug for en speciel laminat gulv renere når det er tid til at rengøre dit gulv. Du kan købe det på de fleste isenkræmmere eller en butik, at sælger laminatgulv. Spray en let tåge over overfladen af dit gulv og derefter bruge en moppe med en engangs rengøring pad eller en frotté-klud til at buff din laminatgulve ren.

•Scatter nogle tæpper. Et par kast tæpper--med gummi opbakning til at forhindre glider--i de rigtige steder kan hjælpe med at holde dit gulv ser smuk. Prøv at lægge et tæppe af indgange til at fjerne småsten og sten fra besøgende sko. Overveje at placere en af dræn hvor vand spild er en bekymring. Også kan du placere et tæppe under kabinetter eller pantries, der indeholder tunge emner – såsom dåsemad--der kan chip eller Skrab din Laminat Gulvbelægning, hvis de er faldet.

Tips & advarsler

  • Må ikke bruge nogen sæbe-baseret rengøringsmidler på laminatgulvet, fordi det kunne forlade en mat finish.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com