Cherrybark egetræer

January 12

Cherrybark eg træer (Quercus pagode Raf.) er løvfældende og robust træ ofte bruges i møbler bygning. De også gøre fremragende landskab beplantninger og er hårdfør i USA-afdeling af landbrug Zone 6 gennem Zone 9. Træerne vokser hurtigt og kræver lidt opmærksomhed efter deres første vækstsæson.

Funktioner

Cherrybark eg træer er imponerende, varierer i højden fra 30 fod til mere end 100 hundrede fod høje ved modenhed. De blanke, dybt grønne blade i traditionelle eg-bladform. Barken af dette træ er mørk grå i farve og foret dybt. I efteråret, 1/2-til 3/4-inch agern er produceret. Disse levere mad til en bred vifte af dyreliv, herunder deer, vilde fugle, vaskebjørne og egern. Cherrybark Ege kan bruges som modellen beplantninger eller som baggrund for andre landskabstræk.

Plantning Site

Cherrybark egetræer klarer sig godt i fuld eller delvis sol. De er ikke kræsne omkring jordtype, men de kræver effektiv dræning. Meget fugtig jord kan føre til svampesygdomme, men alt for tørre forhold kan også forårsage problemer. En placering, der vedligeholder selv fugt året rundt fremmer godt helbred og nedsætter risikoen for insekt skadedyrsangreb og sygdomme. Et lag barkflis anvendes under træet beskytter rødderne og holder ukrudt i at vokse.

Vedligeholdelse

Træerne skal vandes, når mindre end en tomme af regn falder i en uge under den første vækstsæson. Dette tilskynder dyb, sund rodvækst. Supplerende vanding er kun nødvendig under meget tørre forhold, når rødderne er etableret. Beskæring til figur er ikke nødvendigt, men du bør fjerne enhver ranglet, beskadigede og døde grene hvert år i begyndelsen af sommeren. Gødning er ikke nødvendig, hvis vækst bremser eller træet er syge.

Problemer

Cherrybark egetræer er modtagelige for en lang række insekter og sygdomme. Kedeligt insekter er en af de mest almindelige skadedyr og kan forårsage betydelig skade. Eg orm, colombianske tømmer biller og skala forårsage problemer med cherrybark egetræer. En række cankers og svampesygdomme påvirker også disse træer. Da mulighederne er så mange, er det bedst at konsultere en ekspert i din lokale udvidelse kontor for rådgivning, diagnose og behandling.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com